PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    La Maruta
    105 min.
  • 08:30
    Nunta cu Darcy
    105 min.
  • 10:15
    La bloc
    150 min.
  • 12:45
    Sefa a intrat la apa
    120 min.
  • 14:45
    Prietenul meu dinozaur
    105 min.
  • 16:30
    Familia Hollar
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal
    150 min.
  • 23:00
    Politist pe cont propriu
    120 min.
  • 01:00
    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal
    135 min.
  • 03:15
    La Maruta
    105 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies