PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    La Maruta
    120 min.
  • 08:45
    Inima de dragon: Un nou inceput
    105 min.
  • 10:30
    La bloc
    135 min.
  • 12:45
    Nota perfecta
    105 min.
  • 14:30
    Johnny English
    105 min.
  • 16:15
    Cursa de karting
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Cel mai lung drum
    150 min.
  • 23:00
    Continua sa privesti
    120 min.
  • 01:00
    Cel mai lung drum
    135 min.
  • 03:15
    La Maruta
    90 min.
  • 04:45
    La bloc
    60 min.
  • 05:45
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies