Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Omul care aduce inghetata
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Povestea delfinului
    135 min.
  • 14:30
    Soricelul se pune cu elefantul
    105 min.
  • 16:15
    Dansand la Harvest Moon
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Scapati de Smart!
    135 min.
  • 22:45
    Soldatii destinului
    120 min.
  • 00:45
    Scapati de Smart!
    135 min.
  • 03:00
    Cartea mortilor
    120 min.
  • 05:00
    La bloc
    60 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies