PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Familia Hollar
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Steve Irwin - Prietenul animalelor
    120 min.
  • 14:00
    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal
    150 min.
  • 16:30
    Razbunare in pijamale
    90 min.
  • 18:00
    La bloc
    150 min.
  • 20:30
    Campionul
    120 min.
  • 22:30
    Mama razbunarii
    120 min.
  • 00:30
    Campionul
    120 min.
  • 02:30
    La Maruta
    105 min.
  • 06:15
    La bloc
    30 min.
  • 06:45
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies