Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 07:00
    Povestea lui Lance Armstrong
    165 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Dragoste cu bucluc
    135 min.
  • 14:15
    Dumnezeu pentru o zi
    120 min.
  • 16:15
    Magia zapezii
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Bani insangerati
    120 min.
  • 22:30
    Bel Ami
    120 min.
  • 00:30
    Bani insangerati
    120 min.
  • 02:30
    Bel Ami
    105 min.
  • 04:15
    La bloc
    105 min.
  • 06:00
    Ce spun romanii
    60 min.

Modifică setările cookies