PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    La Maruta
    105 min.
  • 08:30
    Cu totii la surf 2: Mania valurilor
    75 min.
  • 09:45
    La bloc
    150 min.
  • 12:15
    Kramer contra Kramer
    135 min.
  • 14:30
    Jumanji
    120 min.
  • 16:30
    O dragoste fatala
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Ultima aventura
    150 min.
  • 23:00
    Mame bune si nebune
    120 min.
  • 01:00
    Ultima aventura
    120 min.
  • 03:00
    La Maruta
    120 min.
  • 05:00
    La bloc
    45 min.
  • 06:15
    La Maruta
    90 min.

Modifică setările cookies