Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

G.I. Joe Retaliation: joaca de-a soldateii

Dwayne Johnson este un remediu bun pentru a vindeca ranile. Cel putin asta lasa de inteles marile studiouri, care l-au ales pentru a reimprospata cateva dintre cele mai populare francize, inclusiv Furos si iute. G.I. Joe: Retaliation pastreaza reteta simpla a unui film de actiune slab si nu iese cu nimic in evidenta.

G.I. Joe Retaliation: joaca de-a soldateii

articole relationate

Oricat carisma ar avea Dwayne Johnson, fostul luptator de wrestling nu convinge deloc ca are si talent actoricesc. Sigur, cine are nevoie de talent, cand tot ce trebuie sa faci este sa alergi, sa impusti si sa faci cascadorii? Usoare urme de umor il salveaza din situatii penibile.


G.I. Joe: Represalii
este urmarea marelui succes la incasari, G.I. Joe: Ascensiunea cobrei, care a cumulat peste 300 de milioane de dolari in toata lumea. In acest nou episod, soldatii se lupta nu numai cu dusmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt fortati sa faca fata si amenintarilor care vin din interiorul guvernului si care le pun in pericol existenta.

Cele mai spectaculoase momente au fost deja divulgate in trailer, asa ca nu prea aveti cu ce sa fiti surprinsi. In sine, filmul n-are deloc coerenta, scenariul e tras rau de par si nici macar personajele nu sunt suficient de captivante. Dwayne stie ce face el mai bine, adica isi arata muschii giganti, Channing dispare din film dupa primele 15 minute, iar Adrianne Palicki  arata ca si cum ar face parada modei intr-o prezentare army, nu ca un soldat din trupele speciale. Nici macar efortul lui Bruce Willis de a fi credibil in film nu ajuta prea mult.


 
G.I. Joe Retaliation
este exemplul de film prost, care va face incasari bunicele, fanii lui Dwayne se vor inghesui sa-l vada iar producatorii vor continua seria si toata lumea va fi fericita. Insa, acest scenariu nu se adreseaza celor care vor sa vada cu adevarat un film.

Nu am nimic impotriva cu filmele usurele, de actiune, la care sa ma distrez si sa ma simt bine (suprinzator, Fast Five mi-a placut, ca un exemplu). Dar mi-ar placea sa vad putina inventitvitate si creativitate, ca de scenarii simple, fara noima si cu replici total lipsite de sens ne-am cam saturat.G.I. Joe Retaliation
ramane o optiune de vizionare exclusiv pentru fanii soldateilor G.I Joe sau fanii luptatorului Dwayne Johnson. Altfel, veti descoperi 110 minute de explozii si zgomot.


Verdict: 4.5/10

 Modifică setările cookies