marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Men in Black 3: barbatii in negru revitalizati de 3D

Dupa 10 ani de absenta, barbatii in negru s-au intors pe marile ecrane cu al treilea film din serie "Men in Black". Dupa ce  partea a doua a fost o dezamagire totala, Men in Black 3 readuce farmecul si atmosfera galactica din primul film, asta si datorita sarmului celor doi agenti, intepretati de  Will Smith si Tommy Lee Jones.

Men in Black 3: barbatii in negru revitalizati de 3D

Primul film Men in Black l-a vazut toata planeta, asa ca al doilea film venea cu promisiuni mari, dar n-a reusit sa le implineasca. Regizorul Barry Sonnenfeld a stat 10 ani la cutie, pana a scos iepurele din palarie, in 3D.Men in Black 3
arata exact asa cum ar fi trebuit sa arate al doilea film, doar ca este mai bun. O parte din criticii de afara au spus chiar ca acesta este mai bun decat primul, dar eu cred ca originalul nu are rival.


De aceasta data, povestea este mai simpla, dar mai emotionanta. Un extraterestru, Boris Animalul, jucat foarte bine de Jemaine Clement, evadeaza de pe o inchisoare aflata pe Luna si reuseste sa se intoarca in timp, in 1969, pentru a-l ucide pe inamicul sau, Agentul K (Tommy Lee Jones), care l-a impuscat si l-a lasat fara un brat. Asa ca este misiunea Agentului J (Will Smith) sa se intoarca in timp si sa impiedice  o catastrofa care ar distruge planete si pentru a-l proteja pe K.


Aflat in 1969, Will Smith cunoaste versiunea mai tanara a agentului K, interpretata de Josh Brolin si intelege mai multe despre partenerul sau tacut, morocanos, dar extrem de simpatic.


Desi seria s-a bazat in special pe relatia dinamica dintre Will Smith si Tommy Lee Jones, Josh Brolin reuseste sa creeze un personaj captivant, incadranu-se perfect in atmosfera filmelor Men in Black. Acesta imita perfect expresiile faciale si vocea lui Tommy Lee Jones, ceea ce face ca Men in Black 3 sa fie si mai amuzant.


Punctele tari ale acestui film sunt poantele si replicile caustice dintre Will Smith si Josh Brolin sau Tommy Lee Jones, efectele speciale bine facute si 3D-ul. Regizorul Barry Sonnenfeld a folosit foarte bine tehnolgia 3D, un lucru care a lipsit primelor doua filme din serie.


New York-ul anilor 60 este recreat superb prin efecte speciale si ofera imagini puternice, iar Sonnerfeld se poate lauda cu faptul ca a reinviat franciza intr-un stil modern, dar pastrand toate elementele clasice care au facut din Men in Black un succes mondial.


Daca pana acum n-ati simtit lipsa lui Will Smith si Tommy Lee Jones, respectiv agentilor J si K, in timpul vizionarii va veti da seama cat de mult v-au lipsit atmosfera si extraterestrii simpatici din Men in Black.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies