marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 ani de cand s-a lansat prima carte Twilight, seria care a creat isterie in intreaga lume. Cum s-au transformat actorii francizei

In 2008, odata cu lansarea primei parti a francizei Twilight, milioane de adolescenti s-au indragostit de povestea de dragoste dintre Bella si Edward, majoritatea actorilor care au jucat in faimoasa serie devenind adevarate celebritati.

10 ani de cand s-a lansat prima carte Twilight, seria care a creat isterie in intreaga lume. Cum s-au transformat actorii francizei

 

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner sunt cele trei staruri ale francizei, care timp de patru ani au adus la viata personajele de care s-au indragostit milioane de oameni din lumea intreaga.

 

Odata cu trecerea timpului, cariera actorilor i-a determinat sa acorde mai multa atentiei felului in care arata, astfel ca nu de putine ori starurile din Twilight au avut aparitii impecabile pe covorul rosu.

 

 

VEZI IMAGINILE SI CITESTE CONTINUAREA PE PERFECTE.RO


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies