marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 filme considerate perfecte: acestea sunt favoritele criticilor si ale fanilor

Rotten Tomatoes, un site care se adreseaza pasionatilor de filme, detinut de Warner Bros si care are o baza de peste 250.000 de filme, 2,3 miliarde de analize realizate de utilizatori, o jumatate de milion de articole ale criticilor de film si peste 20.000 de trailere( in colaborare cu Flixter) a realizat un clasament al filmelor care au obtinut calificativul de 100%.
 

10 filme considerate perfecte: acestea sunt favoritele criticilor si ale fanilor

GALERIE FOTO: FILMELE PREFERATE ALE CRITICILOR!


Cu peste 12 de milioane de vizitatori lunari Rotten Tomatoes este un site specializat mai mult pe recenzii atat din partea criticilor cat si din partea utilizatorilor.  RottenTomatoes are deja o vechime de 13 ani si certifica, in functie de recenziile aparute pe site daca un film este sau nu “fresh”.


Nasul cu Marlon Brando si Al Pacino este unul din filmele cu cele mai multe recenzii pozitive alaturi de The Wizard of Oz (1939) sau Toy Story 2 (1999). Pe primul loc se afla documentarul  “Man on Wire” din 2008, bazat pe fapte reale, acesta reconstituie incercarea francezului Philippe Petit de a merge pe o sarma groasa de otel suspendata intre turnurile gemene din New York, in anul 1974.


Din cele 100 de filme pe care cei de la Rotten Tomatoes le-au inclus in top iata-le pe primele 10 pelicule!
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies