marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 imagini noi din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Cum arata ultimul film din seria Twilight

Peste 5 luni,  milioane de fani din intreaga lume vor asista la finalul celei mai nonconformiste povesti de dragoste, cand se va lansa ultima parte din franciza Twilight, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II . Zilele aceastea internetul a luat foc, dupa ce au aparut pozele cu cei doi protagonisti, Kristen Stewart si Robert Pattinson si fiica lor din film, Renesmee.

10 imagini noi din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Cum arata ultimul film din seria Twilight


GALERIE FOTO 10 imagini din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II

Povestea de iubire dintre muritoarea Bella si vampirul Edward se apropie de final, spre disperarea milioanelor de fani fanatici din intreaga lume. Al cincilea film, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II o va aduce in prim plan pe Bella (Kristen Stewart) in postura de vampir, iar povestea se va centra si in jururul copilului cuplului, Renesmee, care este jumatate om-jumatate vampir.


Noul numar al revistei Entertainment Weekly ii are pe coperta pe Robert Pattinson, Kristen Stewart si Mackenzie Foy, actrita de 12 ani care o va interpreta pe Renesmee.



"Rolul ei este esential si foarte important pentru denzodamantul filmului. Actorii au fost foarte intelegatori cu ea si s-au inteles de minune. Ea a reusit sa scoata instinctele parintesti atat in Kristen, cat si in Robert, care au fost foarte atenti cu ea. Cred ca pe Kristen a ajutat-o si faptul ca si-a inceput cariera de mica, in Panic Room si The Safety of Objects. Uneori, erau atat de concentrati in discutii, ca interveneam sa le reamintesc sa continuam scena" a spus regizorul Bill  Condon pentru Entertainment Weekly.


Kristen Stewart (22 de ani) a marturisit ca a fost fascinata de Mackenzie: "Intotdeauna sunt curioasa ce gandesc copii, cand sunt pe platourile de filmari. Cred ca imi aduce aminte mult de mine, aveam aceeasi varsta cand am inceput sa joc in filme" a spus Stewart. In schimb, Robert Pattinson (26 de ani) a declarat ca acum, odata cu prezenta lui Mackenzie pe platou, acestia trebuie sa fie mai atenti la ce vorbesc: "In general, suntem de aceeasi varsta si avem momente, cand glumim mai tare si nu sunt foarte politicosi. Asa ca a trebuit sa avem mai multa grija la limbaj."


Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  si Robert Pattinson.

Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward pentru a-i salva viata, apar noi probleme din cauza lui Renesmee, fetita jumatate om, jumatate vampir. Bella descopera noi puteri si da o noua definitie vampirilor nou-nascuti. Aceasta este in pericol din cauza marelui clan conducator Volturi, pregatit pentru marea batalie.

 

 

Sursa foto: Entertainment Weekly


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies