marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fanii au inca un motiv de bucurie: au aparut 10 imagini noi din The Avengers. Cum arata super eroii care vor cuceri lumea in luna mai

Fanii numara zilele pana cand isi vor vedea super eroii preferati in actiune. Pe 4 mai 2012, pana si cei mai carcatosi se vor uita la The Avengers, blockbusterul celor la Marvel, care are toate sansele sa stranga incasari de 1 miliard de dolari.

Fanii au inca un motiv de bucurie: au aparut 10 imagini noi din The Avengers. Cum arata super eroii care vor cuceri lumea in luna mai

GALERIE FOTO 10 imagini cu eroii din The Avengers

 

The Avengers este asteptat de ani de zile de fanii benzilor desenate, dar si de cei ai filmelor de actiune, si este trecut pe lista filmelor care au sanse sa faca incasari de 1 miliard de dolari.

 

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme

 

Este unul dintre cele mai mari, asteptate, pline de staruri, ambitioase si promovate filme ale anului. The Avengers reprezinta practic culmea ambitiilor studiourilor Marvel din ultimii 6 ani.

Black Widow (Scarlett Johansson)

 

 

Producatorii au asteptari foarte mari si spera sa faca 155 de milioane de dolari in SUA si 370 de milioane de dolari la nivel mondial in primele 3 zile de la lansare. Acestea sunt cifrele care anunta un succes financiar pentru filmul regizat de Joss Whedon si care are o distributie presarata cu vedete una si una: Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner si Scarlett "Black Widow" Johansson. Pelicula care se va lansa in Romania pe 4 mai este si cel mai lung film creat de Marvel. Bugetul filmului este de 220 de milioane de dolari potrivit IMDb.com.

Thor (Chris Hemsworth)

Povestea este cat se poate de simpla: Nick Fury (Samuel L. Jackson) de la agentia S.H.I.E.L.D. aduna o echipa de supereroi de la Thor (Chris Hemsworth) la Iron Man ( Robert Downey jr.) si Captain America ( Chris Evans) pentru a salva pamantul din fata invadarii de catre o armata diabolica condusa de zeul Loki (Tom Hiddleston). Acesta nu va fi insa singurul personaj negativ al filmului. Cateva zvonuri il anunta pe Hugo Weaving in rolul lui Red Skull drept al doilea dusman al super eroilor.

Fanii mai au de asteptat mai putin de 2 luni pana cand isi vor vedea eroii in actiune. The Avengers va intra si in Romania pe 4 mai.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies