marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Toata lumea se uita la el! 10 motive pentru care “Anatomia lui Grey” are succes

Doctori sexy, prietenii care se destrama numaidecat, relatii amoroase intortocheate, petreceri si drame, cateva dintre motivele pentru care oamenii se uita la serialul “Anatomia lui Grey”.

Toata lumea se uita la el! 10 motive pentru care Anatomia lui Grey are succes

10. Dr. Avery
Acest doctor interpretat de actorul Jesse Williams este visul oricarei paciente. Ochii verzi, abdomenul impecabil si… un suflet bun. Eh, iata un motiv intemeiat pentru care doamnele si domnisoarele se uita la serial.

9. Povestea Cristinei

Cristina Yang este “in focuri” inca din primul sezon. Sanda Oh este o actrita impecabila si una dintre cele mai mari atractii ale serialului, atat datorita destinului tumultos al personajului, dar si pentru interpretarea sa.

8. E funny
Da, serialul este o drama, care te face sa plangi de cele mai multe ori. Dar asta nu inseamna ca stai cu batistele la fiecare episod. Are scene amuzante cu dialog bine construit, menit sa te binedispuna, cum ar fi, de exemplu, cel dintre Mark si Callie.

7. Izzie Stevens

Pe Izzie ori o iubesti, ori o urasti. Dar privirea angelica si zambetul inocent vor castiga simpatia oricarui telespectator. Iubirea pentru un barbat bolnav care moare si lupta cu cancerul sunt doar doua motive pentru care Izzie castiga punctele. Din pacate, in sezonul sapt,e nu mai apare.

6. Prietenia ciudata dintre Cristina si Meredith
Cateodata te intrebi ce cauta femeile astea una langa cealalta? Cand discuta, parca nu se asculta, se cearta des si au probleme mult prea grave. Plus ca amandoua sunt putin angoasate. Dar reusesc sa mearga inainte! Si modul in care o fac are un farmec aparte.

Dr Avery Anatomia lui Grey

5. Cazurile medicale
Bizareriile atrag atentia. Va mai amintiti de omul-copac? Ei bine, da. Asta subiect de discutie in pauza de cafea de la job.

4. April nu mai este asa enervanta

April reusea sa scoata din sarite si cel mai calm om al planetei. Rolul de antipatica o prindea bine, dar parca era nevoie de o gura de aer. Ei bine, lucrurile se schimba si April devine agreabila, ba chiar placuta.

3. E suficient de romantic
E totusi “Anatomia lui Grey” si publicul vrea romantisme si gesture dragute, mai ales cand vine vorba de Mer si Derek. Orice s-ar intampla, oamenii astia-s meniti sa incheie serialul impreuna.

2. Alex Karev
Cine ar fi crezut ca Alex Karev se va descurca cel mai bine la pediatrie? Ei bine, si-a gasit calea! Si acest lucru este un motiv de bucurie, mai ales ca sigur urmeaza episoade amuzante care-l implica pe durul Karev schimband scutece.

1. Monologurile

Va mai amintiti cand Meredith i-a declarat dragostea lui Derek: ''Pick me, choose me, love me.”? Monologurile incepusera sa-si piarda din farmec, dar acum revin in forta. Fiti atenti la monologul lui April despre virginitate, care cu siguranta va reusi sa va atinga o coarda sensibila.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies