marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Clubul miliardarilor. Filmele care au depasit pragul de un miliard de dolari incasari mondiale

Cel mai recent film care a intrat in clubul miliardarilor, The Avengers/Razbunatorii 3D, a reusit performanta de a face 1 miliard de dolari in 19 zile si continua sa rupa toate recordurile. Pelicula regizata de Joss Whedon care aduna tot dream team-ul super eroilor Marvel a redefinit termenul de blockbuster si i-a cucerit deopotriva pe fani si critici.

Clubul miliardarilor. Filmele care au depasit pragul de un miliard de dolari incasari mondiale

GALERIE FOTO: 13 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!

The Avengers se alatura productiilor de lux ca Titanic, Avatar Pirates of the Caribbean: On Stranger Tide, Transformer:Dark of The Moon, The Dark Knight. Pana acum doar 13 filme au reusit sa treaca de pragul de 1 miliard de dolari, recordul absolut fiind detinut de Avatarul lui James Cameron cu 2.8 miliarde de dolari.


Robert Downey Jr, Chris Hesmworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Jonansson, Samuel L.Jackson si Jeremy Renner sunt actorii din distributia de vis care au contribuit la succesul fenomenal al filmului The Avengers. Fanii din intreaga lume au avut de unde alege cand vine vorba de eroi, fie ca esti fan Iron Man, Thor sau Hulk.


The Avengers este al doilea film inspirat de benzi desenate si cu super eroi, dupa The Dark Knight, care in 2008 a facut si el un miliard de dolari. La nivel de actori, Johnny Depp este cel mai mare star de box-office, cu 3 filme in topul celor care au trecut de 1 miliard, cu Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Alice in Wonderland, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies