marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

2 dintre cele mai ambitioase filme ale verii vin in Romania in acest weekend. Nu le rata! Vezi aici programul la cinema

Pe noul www.procinema.ro ai programul complet la toate cinematografele din tara si pe cel de la TV! CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

2 dintre cele mai ambitioase filme ale verii vin in Romania in acest weekend. Nu le rata! Vezi aici programul la cinema

www.procinema.ro iti face programul pentru acest weekend la cinema.


In acest weekend, doua dintre cele mai ambitioase proiecte ale studiourilor Pixar si Marvel ajung  in Romania. Va bucurati de adrenalina la maximum cu  Cars 2 si  va lasati impresionati de aventurile super eroului perfect Capitanul America: Primul Razbunator.

Fanii benzilor desenate Marvel se pot bucura de prezenta unui nou film cu supereroi in cinematografe. Capitanul America: Primul Razbunator  blockbusterul cu un buget de 140 de milioane de dolari, ajunge de vineri si in Romania. Cu Chris Evans, Hayley Atwell si Sebastian Stan, primul roman implicat intr-un proiect Marvel, filmul se anunta a fi pe cat de spectaculos la nivelul efectelor speciale, pe atat de interesant ca scenariu

Studiourile Pixar au continuat aventurile celor mai indragite masini animate, si, la cinci ani distanta, ni-i aduc din nou pe marile ecrane pe Lightning McQueen (vocea lui Owen Wilson) si Mater (Larry the Cable Guy) in Cars 2. De aceasta data peripetiile celor doi se vor desfasura in intreaga lume si vor ajunge eroi, incercand sa demascheze o conspiratie ce ar putea distruge lumea masinilor.  Cars 2 este un film ideal atat pentru publicul adult, cat si pentru cei mici.
 

Daca vreti sa vedeti un super erou inzestrat cu mult umor, atunci cea mai buna alegere este Green Lantern 3D: Protectorul Universului bazat pe benzile desenate DC Comics, cu Ryan Reynolds in rolul principal.

 

Cel mai misterios proiect al lui J.J. Abrams si Steven Spielberg, Super 8 este si in aceasta saptamana in cinematrografe. Daca sunteti fani ai SF-urilor clasice, atunci acest film nu va va dezamagi.


Si daca doriti sa va distrati si sa relaxati urmarind o comedie plina de umor, atunci Omu' de la Zoo este alegerea ideala. In rolurile principale ii puteti vedea pe Kevin James si Rosario Dawson.


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Capitanul America: Primul Razbunator


Masini 2

Green Lantern 3D: Protectorul Universului

Super 8


Omu' de la Zoo

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies