marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fotomodelul roman care l-a  facut pe Charlie Sheen. Cum a ajuns actorul sa joace alaturi de 5 femei in noul lui serial

In urma cu doua zile producatorii noului serial marca Charlie Sheen au anuntat oficial ca actorul va reveni pe micile ecrane pe 28 iunie cu Anger Management un show in care practic isi joaca din nou propria viata. Actorul de 46 de ani a primit insa si o veste proasta.

Fotomodelul roman care l-a facut pe Charlie Sheen. Cum a ajuns actorul sa joace alaturi de 5 femei in noul lui serial

Reclama la Fiat 500 Abarth in care Charlie Sheen apare alaturi de mai multe  fotomodele, printre care si romanca Catrinle Menghia, a fost anulata de cei de la Chrysler. Motivul? Un viral pentru aceeasi marca in care apare romanca Catrinel Menghia si care a avut un succes nebun in timpul Super Bowulului a fost mult mai apreciata de telespectatori. In reclama respinsa de producatori Charlie Shenn "se da" cu Fiatul printr-o somptuoasa vila, plina de femei frumoase deoarece este condamnat la "arest la domiciliu".


Filmarile la noul serial al lui Charlie Sheen vor incepe pe 22 martie iar acum cateva zile actorul si-a aflat si a cincea femeie cu care va juca in showul difuzat de postul TV FX: Brett Butler cunoscuta pentru serialul Grace Under Fire va face parte din distributia care le mai cuprinde pe Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla si Noureen DeWulf.


In noul show Charlie Sheen il interpreteaza pe Charlie - un fost jucator de baseball, divortat si cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge culmea ironiei un terapist cam neortodox.


Selma Blair, 39 de ani ( Cruel Intentions, Legally Blonde, The Sweetest Thing, Hellboy, The Fog, Purple Violets) va fi terapeutul lui Charlie Sheen si femeia de care acesta este indragostit, in timp ce Shawnee Smith, 41 de ani, cunoscuta pentru franciza Saw va fi fosta nevasta a lui Charlie Sheen.


Selma Blair si  Shawnee Smith


Personajul jucat de Blair se va numi Kate, un terapeut ce-l ajuta pe Charlie sa-si controleze nervii si cu care acesta are o aventura. Jennifer ( Shawnee Smith) este fosta nevasta cu care Charlie are o fiica adolescenta. Cei doi au divortat dupa ani in care Charlie, logic, o insela. Actrita Daniela Bobadilla va fi fiica obsesiv compulsiva de 13 ani a lui Charlie.


Noureen DeWulf si Brett Butler

Brett Butler va juca rolul unei barmanite sexy din barul preferat al lui Charlie Sheen in timp ce Noureen DeWulf pe care o cunoasteti din serialele HawthoRNe si Outsourced, care o va interpreta pe una dintre membrele grupului de terapie, o fata bogata si rasfatata, care este fortata sa mearga la intalnirile de grup dupa ce si-a impuscat iubitul care a inselat-o.  Din acelasi grup de terapie va face parte si  actorul Michael Arden care il va juca pe Patrick.

Daniela Bobadilla


Noul serial al lui Charlie Sheen va fi lansat la un an dupa ce a fost dat afara cu scandal din sitcomul "Doi barbati si jumatate".



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies