marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

2 Guns: Mark Wahlberg si Denzel Washington joaca intr-o copie a lui The Departed, vezi prima imagine

Daca v-a placut The Departed in regia lui Martin Scorsese, trebuie sa vedeti si 2 Guns. Universal a lansat prima imagine cu Denzel Washington si Mark Wahlberg in drama 2 Guns

2 Guns: Mark Wahlberg si Denzel Washington joaca intr-o copie a lui The Departed, vezi prima imagine

Cine vrea sa vada un film cu Denzel si Marky Mark? 2 Guns reprezinta ecranizarea unei serii de benzi desenate cu acelasi nume, in care un agent al unei organizatii antidrog si un ofiter al CIA, aflati sub acoperire, se urmaresc, fara sa stie unul de celalalt.

 

In prima imagine oficiala, cei doi apar inarmati si sub o "ploaie" de dolari. Cei doi se suspecteaza reciproc de furt de bani si nu isi dau seama ca lucreaza la acelasi caz. Filmul cu buget de 74 de milioane de $ (potrivit IMDB) are un scenariu asemanator celui din The Departed.

Din distributie mai fac parte Paula Patton, James Marsden si Bill Paxton. Pelicula este regizata de Baltasar Kormákur, cel care a facut in 2012 thrillerul Contraband.


2 Guns este al 3-lea film pe care Mark Wahlberg il va lansa in 2013 dupa Pain & Gain in regia lui Michael Bay, Lone Survivor in regia lui Peter Berg si Broken City care ajunge la cinema in Romania pe 8 februarie.


Pentru Denzel Washington 2 Guns este al doilea film pe care romanii il vor vedea in 2012 dupa Flight, pentru care a primit nominalizare la Oscar si care are premiera in cinematografele romanesti pe 22 februarie.

2 Guns se va lansa in SUA pe 13 august.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies