marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

2011, anul premierelor cinematografice cu potential succes

Hollywood-ul n-a avut un an prea grozav in 2010. Incasarile totale in Statele Unite au fost 10,5 miliarde de dolari, suma care, desi suna impresionant, este egala cu cea de anul trecut.

2011, anul premierelor cinematografice cu potential succes

Iar asta nu e deloc un motiv de bucurie pentru directorii marilor studiouri. Ei vor incerca sa recupereze in 2011, cand sunt asteptate cateva premiere cu potential succes de casa.

O reteta sigura de succes e filmul inspirat dintr-o carte de benzi desenate. In 2011 vom vedea mai multe asemenea exemple, iar "Thor" e unul dintre ele. Filmul ii are pe afis pe Natalie Portman si Anthony Hopkins si ajunge in mai pe ecrane.

Continuarea unui brand care si-a dovedit deja rentabilitatea e alta reteta aplicata din plin. Asa ca tot din mai il vom vedea pe Johnny Depp intrand pentru a patra oara in pielea piratului Jack Sparrow. In filmul "On Stranger Tides" o are alaturi si pe Penelope Cruz.

In pelicula "Transformers", incepand din iulie, vom putea vedea o noua batalie epica intre masini si nu oricum, ci 3D. Se zvoneste ca "Dark of the Moon" va fi ultima parte a seriei.

In 2011 ne despartim de alte doua francize-fenomen din ultimii ani: "Amurg" si "Harry Potter" isi gasesc deznodamantul in anul care vine.

Iar daca va era dor de Harrison Ford, il veti vedea alaturi de Daniel Craig, in thrillerul stiintifico-fantastic "Cowboys and Aliens". Iar de data aceasta el e personajul negativ.

Vezi VIDEO pe www.stirileprotv.ro!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies