marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

21 aprilie 2011, ziua in care TERMINATORII ataca PLANETA! Cand are loc sfarsitul lumii?

21 aprilie 2011 este data la care lumea asa cum o stim ia sfarsit.

21 aprilie 2011, ziua in care TERMINATORII ataca PLANETA! Cand are loc sfarsitul lumii?

Cel putin aceasta este ziua profetica in care robotii ataca planeta asa cum a prezis celebra serie Terminator a lui James Cameron  - mai exact filmul Ziua Judecatii.

Conform seriei incepute in 1984, Skynet -reteaua de aparare digitala din SUA - devine constienta si incepe un razboi nuclear care va distruge omenirea.

Cat de aproape suntem de acest lucru?


Raspunsul il da chiar regizorul seriei: "Skynet ar fi trebuit sa devina functionala in aceasta seara. In schimb, inainte sa fim atacati de masini, suntem mai amenintati de incalzirea globala" a spus acum 2 zile James Cameron.
 

Potrivit seriei TV "Terminator: The Sarah Connor Chonicles"  Skynet urma sa "prinda viata" pe 19 aprilie  2011 iar pe 21 aprilie robotii atacau deja cu primele rachete.
 

Totusi, ziua de 21 aprilie 2011 nu este decat o data din capcana timpului in care ne prinde seria Terminator.


Original, primul film - cel din 1984 - anunta  ziua Armaggedonului pe 29 august 1994. Aceasta a fost "amanata" odata cu evolutia seriei.

 

"Kyle Reese spunea  in primul film ca  este posibil doar un viitor, si clar nu cel in care suntem noi. Poate Kyle, Sarah, John si robotul T-800 au schimbat lucrurile suficient de mult incat sa transforme viitorul nostru.


Cand ne vor ataca masinariile? E suficient sa te uiti in jurul tau si sa-i vezi pe toti concentrati in jurul telefoanelor Blackberry ca sa stii ca ele deja au castigat" a mai spus James Cameron


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies