marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

22 Jump Street: trailer nou pentru comedia asteptata de milioane de fani, scenele hilare cu Channing Tatum si Jonah Hill

22 Jump Street se anunta a fi o comedie pe cinste. Noul trailer lansat dezvaluie si mai multe din aventurile prin care trec din nou Jonah Hill si Channing Tatum.

22 Jump Street: trailer nou pentru comedia asteptata de milioane de fani, scenele hilare cu Channing Tatum si Jonah Hill

 

 

Channing Tatum si Jonah Hill se vor distra pe cinste inca o data, intr-o misiune sub acoperire. Daca in primul film erau agenti in misiune secreta intr-un liceu, acum cei doi se duc la facultate, unde lucrurile se incing si mai tare.  Fanii au fost impresionati de noile imagini si chiar se asteapta sa fie mai amuzanta decat prima parte.

 

 

 

 

 

Dupa ultima misiune de acoperire, in care se inflitrau intr-un liceu, cei doi politisti imaturi se intorc iar pe bancile scolii, doar ca acum sunt intr-o facultate. Prietenia dintre Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) va fi pusa la testare: in timp ce incearca sa rezolve cazul, ei descopera si daca pot fi maturi. Regia ii apartine lui Phil Lord si Chris Miller.

 

 

 

Cunoscut pentru filme ca "Battle in Seattle' (2007), "A Guide to Recognizing Your Saints", "Stop-Loss" (2008), "Fighting" (2009),"Public Enemies" (2009), "G.I.: The Rise of Cobra" (2009) sau "Step Up" ( 2009), actorul american Channing Tatum (32 de ani) a avut o adolescenta rebela si zbuciumata. Tatum a fost stripper si fotomodel inainte de a ajunge un talentat actor expert in arte martiale si dans.

 

22 Jump Street se va lansa in cinematografe incepand cu 13 iunie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies