marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

3 destinații ideale pentru petreceri

Turismul este o activitate la care foarte mulți oameni apelează pentru a se plimba, a cunoaște locuri și culturi noi, dar și pentru a se distra. 
3 destinații ideale pentru petreceri
Dacă destinațiile alese în general pentru patrimoniul cultural sunt deja destul de celebre, locurile în care oamenii pot merge pentru a se distra nu sunt dezbătute atât de intens. Totuși, există foarte multe orașe, stațiuni și chiar insule care oferă turiștilor posibilitatea de a lua parte la petreceri și concerte de neuitat. Care sunt cele mai tari trei astfel de locuri și de ce ar trebui să încerci să le vizitezi și să petreci acolo?

Havana, Cuba 

În Cuba vei putea petrece o vacanță memorabilă, dacă alegi să vizitezi țara celebrului Fidel Castro. Condițiile de cazare de la hotelurile care funcționează în regim all-inclusive sunt absolut spectaculoase, iar peisajele pe măsură. Grație modului în care sunt organizate din punct de vedere arhitectural, hotelurile beneficiază de piscine foarte mari și frumos amenajate, în jurul cărora pornesc petreceri spectaculoase odată cu apusul soarelui. Inclusiv pe plajă se desfășoară petreceri de diferite stiluri, de la show-uri care pun în valoare muzica și obiceiurile locale, până la adevărate petreceri cu muzică techno și electronică. 
 
Spiritul cubanez este unul aparte, chiar și pentru America de Sud, iar turiștii care aleg să petreacă alături de localnici se arată mereu impresionați și cu dorința de a reveni. Dacă alegi să mergi în Cuba să petreci, interesează-te în prealabil cu privire la regulile scrise și nescrise din exotica țară. Ceea ce poți lua drept sigur este faptul că băuturile alcoolice și trabucurile fac deliciul localnicilor. Nu degeaba unul dintre cele mai celebre cocktailuri din lume poartă numele Cuba Libre.
 
Ibiza, Spania

Celebra Ibiza nu se dezminte și, de la an la an, vine cu noi idei de petreceri spectaculoase și extravagante prin care să își țină clienții fideli. Cine merge în Ibiza știe că o să se distreze și o să rămână cu amintiri de neuitat. De altfel, cei mai tari DJ ai lumii ajung în fiecare an în Ibiza și desfășoară petreceri care țin zile și nopți la rând. Se poate spune despre Ibiza că este capitala europeană a distracției, îndeosebi pentru că lansează trendurile în materie de muzică electronică și de petreceri. Numai în 2020 vor fi zeci de petreceri și concerte cu cei mai importanți DJ din industrie în Ibiza, iar numărul turiștilor va fi din nou uriaș, cu certitudine. Totuși, trebuie să ții cont de faptul că prețurile pentru a petrece un sejur în Baleare sunt destul de piperate, astfel că ai nevoie de un buget generos ca să te poți distra în voie. 

Cluj-Napoca, România

Dacă Ibiza și Cuba ți se par destinații prea îndepărtate sau scumpe, poți apela și la o variantă autohtonă, dar care tinde să devină tot mai atractivă pentru turiștii de pretutindeni: Cluj-Napoca. Orașul din vestul României se află într-o continuă dezvoltare, evoluează mult și la capitolul infrastructură, iar festivalul Untold a devenit deja o senzație în toată Europa. Pe parcursul verii, foarte mulți turiști ajung în capitala Ardealului și aleg să se distreze la Untold, festivalul care îi aduce pe scenă, printre alții, pe Armin van Buuren, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano. 
 
Dacă vrei să experimentezi și tu această oportunitate, recomandat este să te grăbești să-ți rezervi din timp cazare, pentru că prețurile explodează odată cu apropierea verii. Pe parcursul festivalului, ai posibilitatea să asiști la show-urile marilor artiști prezenți la Cluj, dar și să te bucuri de street food și de activitățile organizate de comunitate și de artiști, cu prilejul Untold. 
 
Așadar, dacă vrei să călătorești pentru a te distra, ai la dispoziție atât variante autohtone, cât și internaționale. Pregătește-ți sejurul și bucură-te de decibeli! 


Modifică setările cookies