marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

30 Rock se apropie de final. Ce se va intampla cu unul dintre cele mai apreciate si premiate seriale de comedie din ultimii ani  

Milioane de fani au fost dezamagiti de aceasta veste. Serialul de comedie "30 Rock" se va incheia in curand, dupa 6 ani de difuzare. Creatoarea show-ului, actrita Tina Fey a dezvaluit faptul ca au luat in considerarea terminarea serialului.

30 Rock se apropie de final. Ce se va intampla cu unul dintre cele mai apreciate si premiate seriale de comedie din ultimii ani

Galerie foto cu Katrina Bowden, cea mai sexy actrita din 30 Rock

 

Dupa 6 sezoane, "30 Rock" s-ar putea incheia. Tina Fey, cea care a creat serialul, a dezvaluit zielele trecuta ca au luat in calcul aceasta posibilitate: "Alec Baldwin a glumit cand a zis ca pleaca azi din show, dar e adevarat ca ne gandim ca in  sa-l incheiem, dar momentan il continuam si o sa fim toti pana la final" a spus actrita invitata in emisiunea "The View" difuzata pe ABC.

Vezi aici cele mai tari trailere

30 Rock o are in centru pe Liz Lemon, care conduce show-ul TV de comedie "TGS with Tracy Jordan", trebuie sa gaseasca o formula de intelegere atat cu noul si arogantul sau sef, cat si cu noua dar traznita vedeta. Fara a pierde din succesul TV, show-ului Liz invata sa supravietuiasca. Serialul este inspirat din povestea Tiney Fey si experienta ei de la Saturday NIght Live, in a carei echipa continua sa faca parte. Initial, ea a refuzat sa apara in show, insa cei de la NBC au insistat. Titlul serialului este derivat de la Rockeffler Plaza , unde este sediul postului de televiziune NBC.
 

DIn distributie fac parte nume ca  Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Katrina Bowden, Jane Krakowski, Jack McBrayer, care apar constant. Fanii au indragit imediat personajele, dar n-au ramas indiferenti nici la frumusetea actritelor.

Katrina Bowden, in varsta de 23 de ani si cea care o joaca pe Cerie in serial, a fost numita de revista Esquire anul trecut, drept cea mai sexy femeie din lume. Actrita crede ca, pentru a castiga acest titlu, a contat mult si personajul pe care il interpreteaza in serial: "Cerie, personajul pe care-l interpretez, are momente in care aproape ca nu poarta nimic pe ea. Niste blugi minsculi, care abia o acopera. Cred ca toti fanii serialului <<30 Rock>> au votat", a povestit amuzata actrita. Aceasta joaca rolul unei asistente indraznete, care ii pune pe jar pe colegii ei cu tinutele provocatoare purtate la birou.



 

Katrina Bowden in 2011


 

De-a lungul timpului au fost invitati speciali Julianne Moore, Jerry Seinfeld, Matt Damon, Whoopi Goldberg.

 

In acest moment, atat Tina Fey cat si Alec Baldwin au contracte semnate cu NBC si pentru sezonul 7, care pare sa fie ultimul. Se pare ca audientele au scazut destul de mult in sezonul 6. In medie, show-ul avea intre intre 5 si 7 milioane de specatori pe episod. Epidosul pilot a strans in fata televizorului 8.13 milioane de fani, cea mai mare audienta din istoria show-ului. Alec Baldwin a declarat mai demult ca acest serial este cel mai bun job pe care l-a avut vreodata.
 


 

Inca de la lansare, serialul a fost bine primit de critici si a fost recompensat cu numeroase premii. Intre 2007-2009 a castigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial de comedie. In 2009 a primit nu mai putin de 22 de nominalizari la Emmy, un record pentru serialele de comedie.

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies