marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

4 ani de la moartea lui Brittany Murphy: dezvaluiri socante despre destinul tragic al unei actrite promitatoare

Brittany Murphy, al carei deces a fost considerat accidental, provocat de pneumonie si de "anemie cauzata de carenta de fier", dupa cum a stabilit ancheta, ar fi fost otravita, sustine tatal acesteia, Angelo Bertolotti, care a trimis mostre din parul fiicei sale pentru o analiza independenta, informeaza contactmusic.com.

4 ani de la moartea lui Brittany Murphy: dezvaluiri socante despre destinul tragic al unei actrite promitatoare

Conform rezultatelor analizei, in parul actritei s-au descoperit 10 metale grele, intr-o concentratie de zece ori mai mare decat nivelul "ridicat" stabilit de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Aceste metale se regasesc cel mai adesea in otrava de soareci, pesticide si insecticide.


Angelo Bertolotti ar fi incercat sa dea in judecata Departamentul de Politie din Los Angeles si Baroul judecatorului de instructie din acelasi oras, acuzandu-i ca "nu au reusit sa duca la bun sfarsit testele toxicologice" asupra mostrelor de par ale fiicei sale si ca moartea acesteia a fost "incorect stabilita ca fiind cauzata de pneumonie si anemie."

 

 


Plangerea nu a fost admisa, dar tatal actritei a trimis mostre din tesuturi, sange si parul actritei pentru analize independente la laboratorul Carlson din Colorado, potrivit publicatiei The Examiner.


Inainte de a muri, actrita ar fi prezentat simptomele cuiva care ar fi fost otravit cu metale grele: dureri de cap, ameteala, crampe abdominale, frisoane, transpiratie, pierderea orientarii, tuse, respiratie suieratoare, congestie si pneumonie.
 

 

"Zvonurile rauvoitoare, raspandite de tabloide, au manjit pe nedrept reputatia lui Brittany, fiica mea nu a fost nici anorexica, nici drogata, dupa cum au lasat sa se inteleaga de atatea ori. Brittany si Simon (sotul actritei, n.r.) au fost ridiculizati de The Hollywood Reporter, cand s-au plans in legatura cu faptul ca se aflau sub supraveghere si se temeau pentru viata lor. Nu imi voi gasi linistea pana ce nu se va spune adevarul despre aceste evenimente tragice. Se va face dreptate pentru Brittany", a declarat tatal actritei pentru The Examiner.

 


Actrita americana Brittany Murphy, cunoscuta pentru rolurile din "Liceenele din Beverly Hills/ Clueless", "Frumusete mortala/ Drop Dead Gorgeous", "Tinerete furata/ Girl, Interrupted" si "8 Mile", a murit la vârsta de 32 de ani, in urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie 2009, fiind descoperita in sala de baie a resedintei sale din Hollywood Hills.

 

 

 


Potrivit medicilor legisti, in sangele acesteia a fost descoperita o combinatie de medicamente eliberabile pe reteta, dar si achizitionate fara prescriptie medicala. Medicii nu au detectat droguri in fluxul sangvin al actritei.


La cinci luni dupa moartea actritei, sotul acesteia, scenaristul Simon Monjack, in varsta de 40 de ani, a murit de asemenea din cauza pneumoniei si anemiei.

 

Sursa Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies