marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

MTV Movie Awards: cum a convins prezentatorul Conan O'Brien 50 de staruri sa apara in clipul de deschidere al evenimentului

Conan O'Brien are multi prieteni faimosi. Prezentatorul tv, care a fost gazda galei MTV Movie Awards, a reusit sa stabileasca un nou record si a convins 50 de celebritati sa apara in clipul care a deschis evenimentul.

MTV Movie Awards: cum a convins prezentatorul Conan O Brien 50 de staruri sa apara in clipul de deschidere al evenimentului

 

Conan O'Brien a facut spectacol la MTV Movie Awards 2014 si a reusit sa ofere un moment special, in deschidere. Clipul din debutul galei a avut un numar record de 50 de celebritati. Insa, momentul a fost pus la punct cu multa atentie. In videoclip apar de la Martin Scorsese, Lupita Nyong'o, Russell Crowe, Emma Watson, Skrillex, Katy Perry, Ashton Kutcher sau Seth Rogen.

 

 

Desi pare greu de crezut, apartiiile cameo au fost filmate in doar 3 saptamani, producatorii realizand sa adune cam toate marile celebritati ale momentului. "Am luptat ca niste agenti SEAL. Viteza a fost punctul cheie, pentru ca trebuia sa ne miscam repede si totuis sa adunam atatea nume. De exemplu, cu distributia din Noah am facut o singura dubla, cu toata lumea si gata. " au spus cei de la Dakota Pictures, care au regizat clipul, conform Hollywood Reporter.

 

 

 

Dar, pentru a realiza asta, a fost nevoie de o multime de schimburi de mail intre agentii starurilor si cei de la MTV pentru ca sincronizarea sa fie perfecta. Ultima care a filmat a fost Lupita Nyong'o, care a reusit abia sambata. "E clar ca publicul si celebritatile il simpatieaza pe Conan O'Brien, a fost o provocare acest clip, dar pana la urma cred ca ne-a iesit ceva extraordinar" au mai spus realizatorii. Clipul incepe cu o prezentare, in care O'Brien incearca sa ii convinga pe directorii MTV sa faca un video record cu apartii cameo.

 

 

 

 

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies