marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

7 greseli din productia care l-a consacrat pe Sylvester Stallone. Ce erori le-au scapat producatoriilor filmului Rambo: First Blood

Nume recunoscut in intrega lume, fie motivul bun sau rau, franciza Rambo l-a transformat pe Sylvester Stallone intr-unul din simbolurile cinematografiei americane. In timp ce multi il admira ca pe o imagine reprezentativa a spiritului macho, orice film are defectele sale. Cum era de asteptat nici Rambo: First Blood nu a scapat de pe lista productiilor in care s-au produs numeroase greseli.

7 greseli din productia care l-a consacrat pe Sylvester Stallone. Ce erori le-au scapat producatoriilor filmului Rambo: First Blood

 

1. In scena in care Rambo sare pe capota unei camionete ale armatei, se poate vedea perna montata pe capota, pentru a-i amortiza caderea actorului.

 

2. In scena in care benzinaria explodeaza, exista doua masini parcate in fata unei reclame "Kool Lights", care explodeaza fara nici un motiv dupa ce politistii fug de explozie. In urmatoarea scena, aceleasi masini explodeaza din nou.



 

3. Cand Rambo arunca o piatra la elicopterul politiei si il loveste pe Galt, se poate observa ca este o dublura. In timp ce Galt are in jur de 40 de ani si este putin supraponderal, barbatul care cade din elicopter arata cu mult mai slab si pare a avea in jur de 25 de ani.

 

4. La inceputul filmului in statia de politie, Rambo are un inceput de barba (evidentiat si de faptul ca Teasle si ceilalti ofiteri vor sa-l barbiereasca). Dupa ce Rambo evadeaza si la cateva ore e pe cale sa coboare pe panta muntelui, isi intoarce capul pentru a vedea daca se apropie de el cainii. De data aceasta, se poate vedea ca Rambo este barbierit.



 

5. In scena in care Rambo se afla la volanul camionetei si impinge masina de politie in drumul masinii avariate, e explozie porneste in momentul in care cele doua masini iau contact. In urmatoarea scena in timpul mingii de foc, cele doua cabluri care tineau vehiculul in loc sunt vizibile.

 

6. Cand ofiterii il urmaresc pe Rambo in padure, Teasle i se adreseaza uneori lui Shingleton drept "Singleton".



 

7. Piatra pe care Rambo o arunca in elicopter nu sparge geamul. Pentru cateva cadre foarte scurte se poate vedea piatra ricoseaza de geamul inca intact. Urmatorul cadru este adaugat repede, in care geamul este spart. Cateva cadre mai tarziu, dupa ce Galt a cazut din elicopter iar acesta isi ia zborul, geamul este din nou intact.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies