marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

8 secrete din spatele ultimului film al seriei Twilight, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II

Filmul fenomen al toamnei, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I a dominat topurile din Statele Unite ale Americii,  asa ca starurile peliculei nu au ezitat sa-i tina si mai mult in priza pe fanii din toata lumea si au oferit in ultimele zile detalii despre partea finala Saga Amurg: Zori de zi - Partea II din cunoscuta serie cu vampiri. Aceasta se va lansa in noiembrie 2012.

8 secrete din spatele ultimului film al seriei Twilight, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II

CLICK AICI PENTRU A VEDEA 8 SECRETE DIN ULTIMUL FILM AL SERIEI TWILIGHT

Cel mai asteptat film de toti adolescentii din lumea intreaga, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1 a reusit sa faca incasari record. In doar 12 zile a strans 500 de milioane de dolari in lumea intreaga.

Prima parte din cel de-al patrulea film i-a pus pe jar pe tineri pentru ca aduce pe marile ecrane cele mai asteptate momente din povestea nonconformista: nunta dintre Bella (Kristen Stewart ) si Edward (Robert Pattinson), nasterea bebelusului jumatate om-jumatate vampir, dar si transformarea Bellei in vampir.


Insa, a doua parte va fi cea care ii va extazia pe fani pentru ca vor afla in sfarsit dezonadamantul si o vor putea vedea pe Bella de aceasta data, in postura de vampir. Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este filmul asteptat de 4 ani de fanele infocate ale seriei care a debutat pe marile ecrane in 2008.


CLICK AICI pentru a vedea cum arata rochia de mireasa a Bellei din Twilight. Afla cat a costat


Regizorul Bill Condon, cel care s-a ocupat de cele doua parti ale ultimului film din serie, le transmite fanilor ca ultimul film, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II,  se va concentra mai mult pe vampiri: "Pana acum i-am vazut pe vampiri de la distanta. In partea a doua vom vedea vampirii prin ochii Bellei dupa ce are loc transformarea. E ca si cum noi cu totii suntem vampiri” a declarat regizorul.

Daca filmul lansat in aceasta toamna a fost mai mult romantic, pentru partea a doua trebuie sa ne asteptam la batalii grele intre vampiri. Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va avea parte de mai multa actiune si va fi centrat pe supravietuire. Momentan filmul se afla in faza de post productie dupa ce a fost filmat in paralel cu Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1

CLICK AICI PENTRU A VEDEA 8 SECRETE DIN ULTIMUL FILM AL SERIEI TWILIGHT

Cele 4 filme din seria Twilight:

1. Twilight: Breaking Dawn - Part I (2011)

Regizat:Bill Condon
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Buget: 110 milioane $
incasari 508 milioane $

2. The Twilight Saga:Eclipse (2010)
Regizor:David Slade
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson,Taylor Lautner
Buget: 68 milioane $
Incasari: 699 milioane $

3. The Twilight Saga:New Moon (2009)
Regizor: Chris Weitz
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson,Taylor Lautner
Buget: 50 milioane $
Incasari: 710 milioane $

4. Twilight ( 2008)
Regizor: Catherine Hardwicke
Cu:  Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke
Buget: 37 milioane $
Incasari: 393 milioane $

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies