marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A fost cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur, acum fanii se tem pentru el. Noile poze cu Macaulay Culkin au socat lumea filmului

Macaulay Culkin, cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur a starnit un val de ingrijoarare printe fani dupa ce a fost protagonistul unor poze in care arata de parca ar fi avut probleme de sanatate.

A fost cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur, acum fanii se tem pentru el. Noile poze cu Macaulay Culkin au socat lumea filmului

Actorul, in prezent in varsta de 31 de ani, a fost surprins de fotografi in New York, aratand extrem de slabit si obosit, insa reprezentantul sau a facut imediat dezvaluiri spunand ca actorul se simte perfect si nu are probleme medicale.

Imaginile publicate de  ET online il arata pe actor de parca ar avea 50 de ani, extrem de slab, tinand in mana o cutie de energizant si au starnit reactii de ingrijorare cu privire la starea de sanatate a vedetei din cele 2 filme Home Alone.

"Macaulay Culkin este intr-o stare de sanatate perfecta. Sa spui altceva este iresponsabil si distrugator"a declarat reprezentantul sau care a negat zvonurile ca actorul s-ar pregati pentru un rol in comedia drama - "Service Man".
 

GALERIE FOTO! Cum s-au transformat actorii din Home Alone!


Home Alone ramane unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90 cu 533 de milioane de dolari incasari. Aventurile clanului McCallister si ale micutului erou Kevin uitat mereu de sarbatori si pus in situatia de a le tine piept unor hoti cam tembeli sunt adorate de toti copiii din lume, dar si de adulti.


Macaulay Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil din anii '90, o supervedeta platita cu milioane de dolari pentru filmele sale. Culkin a devenit la 11 ani cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur. Actorul a avut insa numeroase probleme in anii care au urmat, avand chiar un proces cu proprii parinti, cu privire la banii castigati de pe urma filmelor in care a jucat.


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies