marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eroul unei francize pentru copii cu incasari de 7.7 miliarde $  venea lesinat de beat la filmari. Marturisirile care i-au socat pe britanici

A jucat  intr-o franciza pentru copii care in 10 ani a facut incasari de peste 7.7 miliarde de dolari, insa atmosfera de la filmari nu a fost una deloc cuminte. Actorul Daniel Radcliffe i-a socat pe britanici dupa ce a dezvaluit ca venea beat la filmarile de la seria Harry Potter.

Eroul unei francize pentru copii cu incasari de 7.7 miliarde $ venea lesinat de beat la filmari. Marturisirile care i-au socat pe britanici

In cei 10 ani in care a aparut in toate filmele seriei "Harry Potter", actorul a reusit sa stranga o avere de aproximativ 48 de milioane de lire sterline, fiind unul dintre cei mai bogati actori britanici. Banii si faima nu i-au adus doar fericire.


"Am ajuns de multe ori beat la munca, pe platourile de la Harry Potter. Inca va pot arata scene din film in care sunt mahmur sau terminat de-a dreptul" a povestit actorul de 22 de ani care s-a lasat de bautura in 2010. "Cu 3 ani inainte sa ma las de bautura, lesinam de fiecare data cand consumam alcool. Bautura incepuse sa-mi ruineze corpul si viata sociala" a marturisit starul britanic, citat de dailymail.co.uk.


 


Daniel Radcliffe a declarat ca incepuse sa se bazeze prea mult pe alcool, "Pentru mine, distractia se baza pe alcool. Au fost cativa ani la rand in care eram indragostit de ideea de a trai acea viata luxoasa pe care o duc celebritatile, dar mi-am dat seama in final, ca nu mi se potriveste. De multe ori, am scapat din diverse situatii in care m-ar fi putut prinde paparazzi, insa nu s-a intamplat asa des, am avut noroc".

Actorul si-a lansat anul trecut primul film in afara francizei Harry Potter din ultimii 5 ani - horrorul The Woman in Black, o adaptare dupa romanul scriitoarei Susan Hill, aparut in 1983.

 


Daniel Radcliffe joaca rolul unui tanar avocat, Arthur Kipp, care decide sa calatoreasca intr-un sat mic si izolat din Anglia pentru a organiza testamentul unui vaduve bogate decedate recent. Arthur incepe sa investigheze familia vaduvei atunci cand se vede bantuit de fantoma unei femei in cautare de razbunare.


"Sper sa pot depasi pragul de acum, de copil minune si sa demonstrez tuturor ca sunt un actor care are talent. Si sper ca alti tineri care vin dupa mine sa nu mai primeasca aceleasi intrebari stupide pe care le-am auzit de o mie de ori pana acum. Nu stiu ce sa fac cu atatia bani. Sunt norocos ca ii am si inteleg ce beneficii in plus am. Insa cel mai important aspect al banilor este ca daca ai suficienti, nu mai ai griji. Si recunosc ca asta e cel mai mare avantaj, sa poti trai o viata linistit, nu sa ii cheltui pe masini sport si pe prostituate" a mai povestit actorul.

Saga "Harry Potter" reprezinta unul dintre cele mai mari succese din istoria cinematografiei si a editarii de carte, avand peste 400 de milioane de romane vandute, traduse in 69 de limbi in 200 de tari, si incasari de peste 7,7 miliarde de dolari aduse de cele 8 filme.

Daniel Radcliffe este cel mai bogat dintre actorii britanici care nu au implinit inca varsta de 30 de ani - averea lui este de 48 de milioane de lire sterline, devansandu-le pe cele ale colegilor sai din aceasta franciza, Emma Watson (Hermione Granger, 22 de milioane de lire sterline) si Rupert Grint (Ron Weasley, 20 de milioane de lire sterline). Actorul va aparea in 2013 in drama Kill Your Darlings, care a primit recenzii foarte bune pana acum, insa i-a socat pe fani cu scenele gay.

Harry Potter a facut, de asemenea, obiectul unor politici de merchandising bine alcatuite - articole vestimentare, jocuri video, ursuleti de plus, vesela, lenjerie de pat, carti de colorat si dulciuri -, cu incasari estimate la cel putin un miliard de dolari in fiecare an.

 


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies