marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A Most Wanted Man: Trailer pentru filmul care aduce in povestea unui musulman surprins in razboiul contra terorii din Germania

Inaintea lansarii de la Festivalul de Film de la Sundance, producatorii filmului A Most Wanted Man au oferit publicitatii primul trailer oficial.

A Most Wanted Man: Trailer pentru filmul care aduce in povestea unui musulman surprins in razboiul contra terorii din Germania

A Most Wanted Man, noua productie regizata de Anton Corbijn este adaptarea unui roman publicat de John Le Carré in 2008. Actiunea filmului se petrece in Germania, in zilele noastre. 

 

Trailerul prezinta partea terifianta a filmului, punand accent pe momentele esentiale ale productiei, fara a oferi insa multe elemente esentiale despre poveste. 



 

Un barbat misterios, pe jumatate cecen, pe jumatate rus, cu cicatrici oribile de pe urma torturilor, apare in comunitatea islamica a orasului, cautand cu disperare ajutor, incercand sa se ascunda de cei care ii vreau raul. El incearca sa recupereze averea tatalui sau, un rus care a murit. 

 

In acest scop ia legatura cu un bancher britanic si cu o tanara avocata care lupta pentru a proteja drepturile imigrantilor. Cine e acest misterios tanar? O victima, un hot sau chiar un extremist cu planuri distrugatoare? De la distanta, cu totii sunt urmariti de fostul sef a unei unitati germane de spionaj, un barbat inteligent, care incearca sa-si dea seama de mecanismele care-i anima pe ceilalti.



 

Filmarile au avut loc in numeroase locatii din Hamburg, iar unul dintre producatori, Sephen Cornwell este chiar fiul autorului romanului, John le Carre.

 

Pentru rolul lui Rachel McAdams (Annabel Richter) au fost luate in considerare si Amy Adams, Carey Mulligan si Jessica Chastain.

 

Din distributia filmului fac parte Philip Seymour Hoffman, Daniel Bruhl, Rachel McAdams, Robin Wright si Willem Dafoe. Productia urmeaza sa fie prezentata la Festivalul de Film de la Sundance, urmand ca data pentru premiera internationala sa fie stabilita ulterior. 



Galerie foto


Modifică setările cookies