marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A Prophet, povestea cutremuratoare care i-a impresionat pe americani: Hollywood-ul planuieste un remake al filmului frantuzesc nominalizat la Oscar

Hollywood-ul s-a indragostit de filmul frantuzesc A Prophet, regizat de Jacques Audiard si care a facut furori la Cannes in 2009. The Guardian scrie ca americanii pregatesc un remake.

A Prophet, povestea cutremuratoare care i-a impresionat pe americani: Hollywood-ul planuieste un remake al filmului frantuzesc nominalizat la Oscar


Cei de la Sony au cumparat drepturile pentru un remake in versiunea engleza al filmului care a impresionat pe toata lumea in 2009 cu o poveste cutremuratoare. Filmul urmareste viata unui tanar de origina araba, Malik, care ajunge sa fie condamnat la 6 ani de inchisoare in Brecourt.  Desi si-a petrecut cea mai mare parte a vietii in centre pentru delicventi juvenili, aceasta este prima data cand ajunge in puscarie. Aici, prins intre doua clanuri de puscariasi mafioti, corsicanii si musulmanii, Malik devine partas la activitatile lor murdare si spera ca asa sa ramana in viata.


Tahar Rahim si Niels Arestrup au avut rolurile principale in filmul original, care a fost recompensat cu Grand Prix la Cannes si a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film strain si a primit 9 premii Cesar, cel mai important premiu din Franta.

 

 

Versiunea american este produsa de Sony, unul dintre producatori fiind Neal Moritz, cunsocut pentru seria Fast and Furious. Tot Mortiz a fost producator si la remakeul Total Recall si comedia 21 Jump Street. Momentan nu se stie nimci despre distributie sau regizor.

Audiard a fermecat publicul american anul trecut, cu drama Rust and Bone, in care a jucat frumoasa Marion Cotillard, nominalizata la Globurile de Aur pentru cea mai buna actrita.a


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies