marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru in "I, Frankenstein": primele imagini au fost lansate

Aaron Eckhart apare in prima imagine din filmul "I, Frankenstein". Actorul, cunsocut pentru rolul Harvey Dent din The Dark Knight arata spectaculos, dupa ce a trecut printr-o transformare radicala si s-a facut numai muschi.

Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru in I, Frankenstein : primele imagini au fost lansate


In Filmul "I, Frankenstein", produs de studiourile Lionsgate, Aaron Eckhart il va juca pe monstrul lui Frankenstein. Actorul este obisnuit cu astfel de roluri, dupa ce a mai intruchipat monstri si in In the Company of Men sau The Dark Knight, in care l-a jucat pe Harvey Dent/Two Face.

Povestea monstrului lui Frankenstein este una dintre cele mai cunoscute din literatura universala. Romanul lui Mary Shelley, aparut in 1931 urmarea povestea unui savant care, in urma unui experiment, readuce la viata un om, transformat acum in monstru. Astfel, Adam, se va intoarce impotriva creatorului sau dupa ce este batjocorit si respins de ceilalti din jur din cauza urateniei sale.

 

 

 

 


Primele imagini din film au fost lansate, pelicula urmand sa fie prezentata in cadrul conventiei Comic-Con din San Diego, spre sfarsitul lunii. Plasat intr-un viitor distopic, unde balauri infricosatori si demoni se lupta pentru a detine puterea, filmul il aduce in prim plan pe Victor Frankenstein si a sa creatie, Adam (Aaron Eckhart), personajele celebre din romanul lui Mary Shelley. Adam va fi prins la mijloc in razboiul creaturilor intericului, in timp ce acestea incearca sa descopere care este secretul imortalitatii sale.

 

 

 


"I,Frankenstein" este scris de scenaristul seriei Underworld si este bazat pe romanul grafic cu acelasi nume al lui y Kevin Grevioux. Din distributie fac parte aron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey si Aden Young, in rolul lui Victor Frankenstein. Regia ii apartine lui Stuart Beattie.

 

Monstrul interpretat de Aaron Eckhart este diferit de celelalte versiuni cinematografice, cea mai celebra portreitzare fiind a lui Boris Karloff din 1941, care a devenit iconica. In aceasta versiune, Adam, monstrul lui Frankenstein, nu este o fiinta hidoasa si repugnanta, ci din contra, se aseamana mai mult cu un supraom.

 

 


Actorul a vorbit cu cei de la Entertainment Weekly despre rolul sau: "Balaurii au o societate a lor si se afla in razboi permanent cu demonii, care incearca sa puna stapanire pe intreaga lume. Ei vor apela la Frankenstein, care este viu, dar nu are suflet, si asta este exact ceea ce cauta aceste creaturi. Va fi insa si o poveste despre cautarea sufletului, despre aceasta creatura considerata o abominatie a naturii care devine prizonier pe aceasta lume. El nu o sa aiba fata deformata, insa filmul va insista pe ideea ca trupul lui e facut din 6 cadavre. In fiecare zi, la machiaj, petreceam cateva ore pentru acele cicatrici.

 

Filmul se va lansa in SUA pe 24 ianuarie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies