marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Abbie Cornish a stralucit alaturi de Colin Farrell la premiera comediei Seven Psychopaths. Vezi imagini

Comedia Seven Psychopaths a avut ieri premiera in Westwood, California. Frumoasa actrita Abbie Cornish a fost insotita de Christopher Walken, Colin Farrell si Sam Rockwell. La 4 ani dupa ce a scris si regizat spumoasa comedie In Bruges, nominalizata la Oscar pentru scenariu original, Martin McDonagh se intoarce cu o noua doza de comedie la cote inalte - Seven Psychopaths.

Abbie Cornish a stralucit alaturi de Colin Farrell la premiera comediei Seven Psychopaths. Vezi imagini

 

Filmul in care Colin Ferrell ajunge implicat in schema prietenului sau, un actor ramas pe drumuri care-si castiga existenta rapind caini pentru rascumparare a fost premiat cu Midnight Madness Award la Festivalul de la Toronto in acest an si a primit recenzii extraordinare. La premiera Colin Farrell si Sam Rockwell au purtat tricouri pe care era desenata fata lui Christopher Walken.
 

Frumoasa actrita australianca Abbie Cornish a fost insa centrul atentiei pe covorul rosu, actrita cunoscuta pentru rolurile din Limitless (2011) si Sucker Punch (2011) si-a facut aparitia intr-o rochie aurie cu un decolteu generos.



Seven Psychopaths este o comedie neagra  cu mafioti, regizata si scrisa de Martin McDonagh, iar protagonistul, Colin Farell, este un scenarist care isi cauta inspiratia pentru urmatorul sau film intitulat Seven Psychopaths si care se lasa atras intr-o afacere ciudata pusa la cale de doi prieteni de-ai sai care rapesc caini.


Dar lucrurile o iau razna rau atunci cand rapesc un Shis Tzu, cainele preferat al unui mafiot periculos, interpretat de Woody Harrelson. Din gasca de psihopati mai fac parte Abbie Cornish, Olga Kurylenko, Sam Rockwell, Christopher Walken, Tom Waits si Gabourey Sidibe.

Seven Psychopaths se va lansa in cinematografe in SUA pe 12 octombrie 2012.

 

Sursa foto:Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies