marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Accident oribil pentru Jaimie Alexander in timp ce filma blockbusterul Thor: The Dark World

Actrita Jaimie Alexander cunoscuta publicului cu rolurile Caitlin Porter si Jessi XX interpretate in serialele de televiziune "Watch Over Me" si respectiv "Kyle XY", dar mai cu seama din rolul Sif interpretat in fantezia de aventuri “Thor“ si-a speriat colegii in urma unui accident oribil petrecut pe platourile peliculei "Thor: The Dark World".

Accident oribil pentru Jaimie Alexander in timp ce filma blockbusterul Thor: The Dark World


Actrita americana in varsta de 28 de ani a aluencat in timpul unei scene, insa cazatura a fost atat de puternica incat a vedeta a ajuns la spital, scrie Yahoo! News.


"Astazi am trecut printr-un accident oribil. Sunt norocoasa ca nu am ramas paralizata. Multumesc din inima celor care au avut grija de mine", a sunat mesajul postat pe Twitter de actrita.


Jaimie Alexander joaca din nou rolul razboinicei Sif din Asgard in continuarea blockbusterului din 2011 cu incasari de 450 de milioane de $. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins si Kat Dennings fac parte din distributia noului film, Thor: The Dark World, care se va lansa pe 8 noiembrie 2013.



Regizorul Alan Taylor (Game Of Thrones) conduce filmarile productiei realizate de Marvel. O seama dintre actorii primului film isi vor relua rolurile, insa Thor 2 are in distributie si personaje noi. Christopher Eccleston (Doctor Who, 28 Days Later, Shallow Grave) il va juca pe Malekith the Accursed, liderul elfilor intunericului si considerat a fi unul dintre cei mai de temuti adversari ai lui Thor.


In Thor: The Dark World, Loki (Tom Hiddleston) formeaza o alianta cu Malekith (Christopher Eccleston)  pentru a proteja Casket of Ancient Winters, un artefact pretios, care atunci cand e deschis poate declansa o furtuna de gheata globala, in urma careia oamenii sunt ucisi iar cei din Asgard sunt imobilizati. Artefactul poate fi deschis doar de un Urias al Ghetii, oricine altcineva care incearca este ars pe loc. Acest artefact mai are puterea de a-i slabi puterile lui Odin.


Thor a fost lansat in primavara lui 2011 si a fost un real succes, cu incasari de aproape 450 de milioane de dolari, la un buget de 150 de milioane de $. Succesul filmului a dus la o continuare si la includerea lui Thor (Chris Hemsworth) in blockbusterul care a nimicit box-office-ul din 2012, The Avengers, cu incasari mondiale de 1.5 miliarde de dolari.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies