marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acesta este filmul care o poate aduce pe Whitney Houston pe marele ecran dupa 15 ani

Cantareata americana Whitney Houston se afla in negocieri avansate pentru a juca intr-un remake al filmului "Sparkle" (1976), ce va fi produs de studiourile Sony Pictures.

Acesta este filmul care o poate aduce pe Whitney Houston pe marele ecran dupa 15 ani

Jordin Sparks isi va face debutul in lungmetraj cu un rol in acest film. Din distributie mai face parte actorul Mike Epps. Whitney Houston nu a mai jucat intr-un film din 1996, cand a aparut in lungmetrajul "Dragoste de inger/ The Preacher's Wife", regizat de Penny Marshall. In aceasta comedie romantica, artista americana l-a avut ca partener pe Denzel Washington.


Filmul "Sparkle" spune povestea a trei surori dintr-un grup muzical - Supremes, a carui cariera este marcata de multe suisuri si coborasuri.Scenariul a fost scris de Mara Brock Akil, iar filmul va fi regizat de sotul ei, Salim Akil.Filmarile vor debuta luna viitoare.


Filmul "Bodyguard" a reprezentat o veritabila rampa de lansare pentru Whitney Houston si avut incasari de 411 milioane de dolari in intreaga lume.Whitney Houston, in varsta de 48 de ani, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, si-a relansat cariera muzicala la sfarsitul anului 2009, dupa ce s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri. Insa unele dintre concertele sale incluse in acest turneu de revenire, desfasurat in 2010, au lasat mult de dorit.


Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americana a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile.

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies