marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Staruri care sfideaza moartea: 14 actori care isi fac singuri cascadoriile in filme

Este o meserie dura, insa sunt si actori care nu se tem sa riste accidente periculoase pe platourile de filmare. Multi apeleaza la dubluri si cascadori profesionisti, insa cativa dintre ei aleg sa fie implicati personal in cele mai dificile secvente de actiune.

Staruri care sfideaza moartea: 14 actori care isi fac singuri cascadoriile in filme

GALERIE FOTO: 14 ACTORI CARE ISI FAC SINGURI CASCADORIILE!


Fie ca i-au obisnuit pe fani si nu vor sa-i dezamageasca, fie ca vor sa transmita o imagine cat mai realista sau fie ca sunt amatori de senzatii tari, exista si actori care au uimit cu cascadoriile pe care si le-au facut singuri.

Poate cel mai cunoscut exemplu recent este nemuritorul si vesnic tanarul Tom Cruise care le-a dat palpitatii tururor, de la fani si familie, la colegi de platou atunci cand a stat atarnat de franghii pe una din cele mai inalte constructii din lume Burj Khalifa, a simulat o cadere de la etajul al treilea al unei cladiri si o aterizare pe un camion in miscare, a escaladat blocuri si s-a batut ca nimeni altul in Mission: Impossible 4. Ghost Protocol. Este fenomenal, dar si nebunesc.


Nu este singurul insa, Jackie Chan a declarat in gluma ca nici nu-si mai aduce aminte de cate oase si-a rupt la filmari. Nu degeaba este cunoscut ca unul dintre cei mai buni actori din lume specializati in artele martiale. Lista cuprinde si cateva dintre cele mai frumoase actrite: Angelina Jolie, Cameron Diaz si Kristen Stewart au transpirat din greu pe platourile de filmare, refuzand sa lase o dublura pentru scenele periculoase.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies