marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorii din „Clanul“ s-au reunit la nunta lui Denis Hanganu

Protagonistul celui mai iubit serial de la Pro TV a spus „Da” zilele trecute.

Actorii din Clanul s-au reunit la nunta lui Denis Hanganu
Denis Hanganu s-a alăturat băieților familiști din gașca serialului „Clanul“ de la Pro TV. Vineri, pe 8 septembrie, chiar de Sfântă Mărie mica, el a spus „Adio!“ burlăciei, dar un mare „Da” iubitei sale de cinci ani încoace, Raluca.
 
Deși poate mulți s-ar fi așteptat ca și Denis să aibă o relație cu o colegă de breaslă, cum este cazul multor actori, el a ales să-și lege destinul de cel al unui medic chirurg. „Ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea“, dezvăluia Denis Hanganu în cadrul unui interviu acordat revistei „VIVA“. „ Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi“, a continuat acesta.


 
În ziua cununiei lor civile, mirii au fost foarte eleganți, Denis alegând să poarte un costum negru cu papion, iar Raluca purtând o rochie albă din saten, pe corset cu fronseu și cu un șliț adânc pe picior.


 


Martori ai uniunii lor le-au fost colegii de platou ai lui Denis, nunta transformându-se într-o frumoasă reuniune a actorilor din „Clanul“: George Mihăiță, Elvira Deatcu, Cătălina Grama sosită cu soțul ei, actorul Paul Ipate, Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, Silviu Mircescu, George Ivașcu, Marian Olteanu. Cu toții au petrecut la elegantul restaurant Snagov Mansion, aflat pe malul lacului, într-un splendid décor natural.

 

 
Fericitul eveniment a avut loc cu câteva zile înainte de marea premieră a noului sezon al serialului „Clanul”, care va avea loc astăzi, de la ora 20:30, concomitent pe Pro TV și pe platforma VOYO, cu noi episoade pline de suspans și adrenalină.
 
FOTO: Instagram, Facebook

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies