marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul acuzat ca duce o viata dubla de 35 de ani: scandalurile care ii murdaresc imaginea lui John Travolta

John Travolta se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce un maseur l-a acuzat pe acesta de hartuire sexuala. Starul devenit celebru cu filme ca Saturday Night Fever, Grease si Pulp Fiction a fost mereu in centrul atentiei dupa ce ani la rand s-a zvonit ca este homosexual.

Actorul acuzat ca duce o viata dubla de 35 de ani: scandalurile care ii murdaresc imaginea lui John Travolta

John Travolta a fost dat in judecata de un maseur a carui identitate nu a fost dezvaluita, care sustine ca starul american l-a agresat sexual in timpul unei sedinte de masaj care a avut loc in ianuarie, intr-o camera din Beverly Hills Hotel.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, vineri, maseurul solicita daune in valoare de 2 milioane de dolari.


Reclamantul, a carui identitate nu a fost dezvaluita in documentele depuse la tribunal, sustine ca John Travolta l-a mangaiat pe un picior, i-a atins organele genitale si a incercat sa faca sex cu el, intr-o cabana privata de pe proprietatea exclusivistului hotel din Beverly Hills, pe 16 ianuarie.


"La data la care reclamantul sustine ca l-a intalnit pe John, John nu se afla in California si putem sa dovedim faptul ca el se afla pe Coasta de Est. John intentioneaza sa rezolve imediat acest caz si sa ii dea in judecata atat pe reclamant, cat si pe avocatul acestuia, pentru acuzatii mincinoase", a declarat avocatul actorului. Aceasta nu este prima acuzatie de acest gen, dupa ce si anul trecut un alt maseur a depus aceleasi acuzatii.


 



Desi pe marile ecrane si-a creat o imagine de cuceritor, actorul de 58 de ani s-a aflat in mijlocul controverselor inca din 1990, cand tabloidul National Enquire a dezvaluit un intreg material despre o presupusa aventura intre actorul american si Paul Barresi, un actor gay de filme pentru adulti. Conform declaratiilor celui din urma, cei doi s-au cunoscut in 1982, intr-o sala de antrenamente din Los Angeles si au avut o relatie de doi ani.

Se pare ca Barresi a primit suma de 100.000 de dolari de la publicatia National Enquire pentru a dezvalui aceasta poveste. Barresi este de altfel recunoscut pentru faptul ca a defaimat imaginea mai multor vedete. Si totusi, acesta a avut o scurta aparitie alaturi de John Travolta in 1985 in filmul Perfect.

 

 

 


In 1991, John Travolta s-a casatorit cu actrita Kelly Preston, alaturi de care este si acum si cu care a facut 3 copii. Desi casnicia sa este una dintre cele mai solide de la Hollywood, zvonurile cum ca ar fi homosexual au existat continuu. Yahoo News! dezvaluia cu ani in urma ca Travolta ar fi fost dat afara dintr-o sala de sport pentru ca le facea avansuri celorlalti membri la dusuri. La vremea aceea, actorul abia se casatorise cu Kelly Preston, care se despartise de Charlie Sheen, dupa ce acesta a impuscat-o din greseala in umar.
 

John Travolta este adeptul scientologiei inca din 1975 si conform acestei religii, homosexualii sunt considerati pagani si perversi. Totusi zvonurile de acest gen au incetat sa mai apara odata cu nasterea fetitei sale, in 2000. Insa in 2006, tabloidul National Enquire i-a facut din nou viata amara actorului dupa ce a publicat o poza cu acesta in timp ce se pupa cu un alt barbat, Jeff Kathrein, unul din babysitterii familiei. Acesta din urma i-a si descoperit cadavrul fiului mai mare al lui Travolta, in 2009, cand acesta fost gasit mort in baie.

 

O alta controversa  a fost starnita de declaratie actritei Carrie Fisher, cunoscuta din Star Wars."Ma simt fata de John ca si cum toti am sti adevarul, dar nu oferim atata importanta. Imi pare rau ca el se simte jenat. Dar cred ca asa doar atrage mai multa atentie asupra lui" a spus acrita in revista The Advocate.

 


 

 

John Travolta nu e singurul actor de la Hollywood care s-a luptat ani de zile cu aceste acuzatii, Tom Cruise fiind si el pe lista actorilor despre care s-a spus ca duc o viata dubla si sunt homosexuali. Totusi, pana acum, acuzatiile aduse de diversi indivizi la adresa lui Travolta nu sunt solide si nici nu exista dovezi concludente, dar imaginea actorului este din ce in ce mai prafuita. Actorul american are o aparare solida in spate, avocatul sau fiind unul dintre cei mai prestigiosi din lumea filmului. Martin Singer a lucrat  pentru vedete ca Arnold Schawrzenegger, Demi Moore, Charlie Sheen si sutine ca acuzatiile indivizilor la adresa lui Travolta sunt nefondate, nu pot fi probate si nu este nimic adevarat.
 

 

 

 

John Travolta, in varsta de 58 de ani, a devenit cunoscut gratie sitcomului TV din anii 1970 "Welcome Back Kotter" si a devenit un star de cinema dupa prestatiile sale din filmele "Saturday Night Fever", "Grease" si "Pulp Fiction". A fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar. A demonstrat ca este un dansator foarte bun in musicalurile Saturday Night Fever si Grease, insa alegerile vestimentare destul de feminine au contribuit si ele la alimentarea zvonurilor despre inclinatiile sale sexuale.

 

In ciuda tuturor scandalurilor, John Travolta are o agenda foarte incarcata, urmand sa apara anul acesta in doua filme, primul fiind Savages, regizat de Oliver Stone si Killing Season, unde coleg ii va fi Robert De Niro. In 2013, va juca in Gotti: In the Shadow of My Father alaturi de Al Pacino, sotia sa, Kelly Preston si fiica sa, Kelly Blue Travolta.

 

John Travolta si sotia sa Kelly Preston in 2012

 

 

Oliver Stone este scenaristul, producatorul si regizorul peliculei "Savages", un thriller inspirat din universul traficantilor de marijuana. Filmul are la baza romanul scris de Don Winslow, iar scenariul prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California si traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana.

 

 

Sursa foto: Getty

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies