marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul care nu inceteaza sa-i uimeasca pe americani: Bill Murray s-a transformat in Franklin Delano Roosevelt

Este unul dintre cei mai mari comedianti din toate timpurile, are 61 de ani, nu are inca un Oscar insa se pregateste de unul dintre cele mai asteptate roluri ale sale.

Actorul care nu inceteaza sa-i uimeasca pe americani: Bill Murray s-a transformat in Franklin Delano Roosevelt

Noile imagini cu Bill Murray in rolul lui Franklin Delano Roosevelt, din filmul Hyde Park on the Hudson ce se va lansa in decembrie 2012 i-au cucerit complet pe fani. Actorul a fermecat o intreaga generatie de consumatori de filme de comedie si a ajuns o figura care nu poate fi confundata. De la Groundhog Day la Ghost Busters si Tootsie, Murray a inventat un nou stil de comedie si a preferat sa traiasca in afara Hollywoodului.


Pelicula Hyde Park on Hudson, produsa de Focus Features, va spune povestea vizitei facute de regele si regina Angliei, la casa de vacanta a lui Roosevelt, in anul 1939. Filmul va avea atat o tematica politica, dat fiind faptul ca familia regala voia sprijinul SUA in lupta cu regimul nazist, cat si o tenta dramatica, urmarind asa-zisa aventura a presedintelui cu verisoara si confidenta sa, Daisy Suckley (Laura Linney). Olivia Williams o va interpreta pe Eleanor Roosevelt, in timp ce Samuel West si Olivia Colman vor fi Regele George VI si Regina Elizabeth. Hyde Park on the Hudson este regizata de Roger Michell, cunoscut pentru Notting Hill (1999), Changing Lanes (2002) sau Morning Glory (2010).


Primele impresii: Bill Murray arata fantastic in rolul lui Franklin Delano Roosevelt iar americanii abia asteapta sa-i vada noul film. Devenit faimos in SUA dupa ce a aparut in show-ul de comedie Saturday Night Live, la sfarsitul anilor '70 si datorita filmelor de comedie ca Stripes, Caddyshack, Ghostbusters, Groundhog Day sau What About Bob?, Murray a intrepretat in ultimii ani roluri complexe si mai dramatice.


Bill Murray a fost nominalizat la Oscar o singura data, in 2004, pentru rolul din Lost in Translation, regizat de Sofia Coppola. Dar interpretarile sclipitare din Groundhog Day (1993) sau Scrooged (1988) au ramas neobservate. Murray a fost numit unul din cei mai buni actori de comedie si este apreciat de public pentru rolurile sale sarcastice, pline de umor si vitalitate. Cand a pierdut in 2004 Oscarul in fata lui Sean Penn multi au spus ca a fost furat.


Irlandez la origine, Murray a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani cand a trecut printr-un divort dureros. Jennifer Murray alaturi de care actorul are 4 copii a intentat divort pentru adulter, abuzul fizic si dependenta de droguri. Jennifer Murray a cerut un ordin de restrictie impotriva starului din "Vanatorii de fantome" , pe motiv ca  actorul a batut-o si ca cei patru copii ai lor au fost nevoiti sa paraseasca locuinta lor in valoare de 2,5 milioane de euro din Charleston, Carolina de Sud, din cauza comportamentului lui. Actorul a mai suferit un divort in 1994 cand a pus capat relatiei cu Mickey Kelley alaturi de care are 2 copii. 

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies