marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Super eroii din The Avengers se inmultesc. Actorul Chris Hemsworth a devenit tata

Super eroii din The Avengers fac copii pe banda rulanta. Dupa Robert Downey Jr care a devenit tata acum 3 luni, a venit si randul lui Chris Hemsworth

Super eroii din The Avengers se inmultesc. Actorul Chris Hemsworth a devenit tata

Starul blockbusterelor cu super eroi Thor si The Avengers, Chris Hemsworth a devenit tata. Sotia actorului, Elsa Pataky cunoscuta pentru rolul din Fast Five a adus pe lume pe 11 mai o fetita pe nume India.

Elsa Pataky are origini romanesti din partea mamei. In varsta de 35 de ani, vedeta a nascut in Londra si a declarat: "Sa ai alaturi persoana pe care o iubesti si sa-ti intemeiezi o familie cu aceasta, e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla in viata. Nu poti cere mai mult.”

Chris Hemsworth (28 de ani) a intalnit-o pe actrita nascuta in Madrid in 2010 si s-au casatorit la trei luni dupa ce si-au facut publica relatia, in Luna decembrie.

Chris Hemsworth este lider de box office cu mega productia The Avengers si se pregateste pentru debutul noului sau film, „Snow White and the Huntsman”, care va ajunge in cinematografe pe 1 iunie. Din distributia peliculei fac parte Kristen Stewart si Charlize Theron.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies