marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama pentru fanii serialului Seinfeld. Actorul Daniel von Bargen s-a impuscat in cap

Daniel von Bargen, celebru pentru aparitiile sale in seriale de succes precum "Seinfeld" si "Malcolm in the Middle", a fost spitalizat, luni, dupa ce a incercat sa se sinucida impuscandu-se in cap.

Drama pentru fanii serialului Seinfeld. Actorul Daniel von Bargen s-a impuscat in cap

Von Bargen, in varsta de 61 de ani, a sunat la serviciile de urgenta din Montgomery, Ohio (Cincinnati), luni, spunandu-le ca s-a impuscat in tampla cu un pistol de calibrul 38, in locuinta sa, si ca nu poate deschide ochiul stang.
"M-am impuscat in cap si am nevoie de ajutor", a spus Von Bargen.


Actorul i-a spus dispecerului de la serviciile de urgenta ca este bolnav de diabet si ca avea o programare in aceeasi zi la spital, pentru a i se amputa mai multe degete de la picioare. "Trebuia sa merg la spital azi, dar nu voiam", a spus Von Bargen


Actorul a jucat rolul domnului Kruger, seful personajului George Constanza (Jason Alexander) in mai multe episoade din serialul "Seinfeld", si pe cel al comandantului Spangler din "Malcolm in the Middle".

Serialul despre nimic care l-a facut milionar pe Jerry Seinfeld vine la Procinema. Vezi cum s-au transformat actorii principali

Ofiterii de politie care au raspuns apelului de urgenta, alaturi de paramedici, i-au spus actorului sa tina mainile la vedere, intrebandu-l totodata daca mai are alte arme in casa. Politistii l-au descris drept foarte cooperant.
Von Bargen a fost internat la Bethesda North Hospital, unde a fost stabilizat si ulterior transportat cu elicopterul la Spitalul universitar TriHealth.

Miercuri nu se stia nimic despre starea de sanatate a actorului. Contactati de Reuters, reprezentantii spitalului au spus ca nu au niciun pacient cu numele acestuia.Nici rudele acestuia nu stiau nimic despre Von Bargen
 

Daniel Von Bargen a aparut constant pe marile ecrane si a avut roluri secundare in filme ca Tacerea mieilor, All My Children, O Brother Where Art Thou?, dar fanii au fost cuceriti cu rolul lui Kruger, seful lui George Constanza din Seinfeld.

 

Desi la inceput cei de la NBC nu au crezut ca serialul va avea succes, la incheierea primului sezon, Seinfeld era in topul audientelor si cel mai urmarit serial din SUA. Seinfeld a devenit cel mai bun sitcom din istoria televiziunii si care a schimbat pentru totdeauna fata serialelor de comedie si i-a transformat in staruri pe Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards si Jason Alexander.


Sursa: Mediafax


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies