marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Ewan McGregor, amenintat cu moartea

Filmarile pentru "The Impossible", noua pelicula in care joaca Ewan McGregor, au fost intrerupte dupa ce actorul scotian a primit amenintari cu moartea din partea unui figurant.

Actorul Ewan McGregor, amenintat cu moartea

Barbatul, al carui nume nu a fost facut public, a fost gasit in rulota actorului, in timp ce scria un poem, care-ti ridica parul pe sira spinarii.

Oda dedicata lui McGregor descria posibila moarte a actorului din "Trainspotting". Unul dintre versuri suna astfel: "Rasucind cutitul in timp ce te voi privi in ochi...".

In urma incidenului, filmarile au fost intrerupte temporar, dar nu au fost implicate si autoritatile din Thailanda.

"Nu am putut chema politia thailandeza pentru ca omul a scris doar o poezie si nu ar fi inteles. Nu a fost nicio confruntare", a declarat un membru al echipei de filmare, citat de celebrity-mania.com.

In plus, acesta a marturisit ca figurantul a fost concediat, dupa ce producatorii au considerat ca este riscant sa-l mai pastreze in echipa.

Barbatul, de cetatenie americana, dar care traieste in Thailanda, nu l-a intalnit niciodata pe Ewan McGregor pe platourile de filmare, dar se pare ca avea dreptul de a-i folosi rulota.

Filmul "The Impossible", regizat de Juan Antonio Bayona ("Orfelinatul”), prezinta o poveste dramatica despre tsunami-ul din 2004. Din distributie mai fac parte si Naomi Watts si Tom Holland.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies