marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Nick Stahl din Terminator 3,  dat disparut de o saptamana. Povestea tanarului caruia celebritatea i-a distrus copilaria

In ultimul film al sau, Nick Stahl interpreteaza rolul unui barbat care isi cauta nevasta disparuta. Intr-o ciudata paralela cu viata reala, actorul din Terminator 3 a fost dat disparut.

Actorul Nick Stahl din Terminator 3, dat disparut de o saptamana. Povestea tanarului caruia celebritatea i-a distrus copilaria

Vestea ca starul din "Terminatorul 3: Suprematia Robotilor", a disparut din locuinta sa din Los Angeles si este cautat de sotia sa cu ajutorul politiei americane i-a bulversat ieri pe fanii actorului care se roaga ca acesta sa nu fi patit nimic rau.

Sotia actorului a completat formularul oficial pentru persoane disparute pus la dispozitie de politie si crede ca disparitia sotului ei are legatura cu consumul de droguri. Ea a declarat pentru politia din Los Angeles ca nu si-a mai vazut sotul de pe data de 9 mai.

Regizorul filmului "388 Arletta Avenue" a declarat insa ca acum un an si jumatate cand a lucra cu actorul acesta nu avea nicio problema.

"A fost fantastic in acest rol. Si-a facut treaba ca un profesionist si nu a avut probleme cu scenariul. Nu se comparta ca o diva" a declarat acesta pentru revista People.


La inceputul acestui an insa situatia s-a inversat pentru vedeta de 32 de ani. In februarie 2012, sotia actorului Nick Stahl a completat o serie de documente oficiale la un tribunal californian, in care afirma ca sotul ei "ar putea sa consume droguri". Potrivit presei de scandal Nick Stahl obisnuia sa frecventeze cartierul Skid Row, o zona rau famata din Los Angeles, unde traiesc multe persoane fara adapost si consumatori de droguri.
 

Actorul a declarat in urma cu cativa ani ca faptul ca a devenit o celebritate din copilarie i-a distrus viata. "Te lupti sa-ti gasesti o identitate. Esti intr-un soi de purgatoriu. Lucrezi intr-o lume a adultilor, insa pentru ca esti prea mic, nu faci parte din ea.  Nu poti fi inclus." In 2001, actorul a fost la un pas de moarte dupa ce a luat o supradoza de heroina, la varsta de 22 de ani. Aceasta veste i-au facut pe fani sa creada ca rolul lui John Connor din seria Terminator este unul blestemat. Un alt actor care l-a jucat pe John Connor, Edward Furlong, dar in al doilea film Terminator, s-a luptat toata viata cu drogurile, iar cariera sa a intrat in declin dupa Terminator 2.  Citeste povestea lui Edward Furlong aici

 

Actorul american de 32 de ani este cunoscut pentru filmul din franciza Terminator din 2003, cand a preluat de la Edward Furlong  un rol iconic - cel al lui  John Connor. Pentru aceasta partitura i-a invins atunci pe actorii Jake Gyllenhaal si Shane West. Filmul regizat de Jonathan Mostow a facut incasari de 433 de milioane de $.


Stahl a inceput sa joace la varsta de 4 ani in piese de teatru pentru copii  iar in anii '90 era deja recunoscut ca un copil vedeta.  Tanarul a atras atentia Hollywood-ului  prima data in 1993, la 13 ani, cu rolul baiatului din "Omul fara Chip" care reuseste sa trezeasca dragostea intr-un om mutilat fizic si psihic interpretat de Mel Gibson.


Pentru acest film Gibson l-a ales dupa o auditie la care au participat mii de actori. Printre alte filme in care Nick Stahl a mai aparut se numara Bully, The Thin Red Lin Sin City, In the Bedroom si serialul HBO Carnivàle. Christian Bale a preluat de la el rolul lui John Connor in Terminator Salvation ( 2009).


Actorul in varsta de 32 de ani va putea fi vazut in curand pe marile ecrane in alte doua pelicule, aflate in prezent in preproductie: "Away From Here" si "American Dream".


Terminator 3: Rise of the Machines
( 2003)
Regizor: Jonathan Mostow
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl,  Kristanna Loken
Buget: 200 de milioane de $
Incasari: 433 de milioane de $


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies