marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul nominalizat la Oscar, Jean Dujardin a scandalizat Franta cu doua postere interzise in Paris. De ce isi compromite sansele la Oscar

Jean Dujardin, actorul nominalizat la Oscar in 2012 pentru filmul The Artist, este mult prea sexy pana si pentru francezi. Unul dintre cei mai bine platiti actori francezi a declansat un adevarat scandal in aceasta saptamana pentru ca apare pe o serie de postere deocheate, ce au fost interzise in Paris.

Actorul nominalizat la Oscar, Jean Dujardin a scandalizat Franta cu doua postere interzise in Paris. De ce isi compromite sansele la Oscar

De multe ori controversa este cea mai buna publicitate. Cu 3 saptamani inainte de lansarea  in cinematografe, posterele pentru comedia in care apare actorul Jean Dujardin, "Les Infidèles" (The Players) au fost retrase pentru ca erau considerate mult prea provocatoare.


Afisele sugerau diferite ipostaze sexuale, absolut "normale" pentru o comedie care vorbeste despre infidelitatile barbatilor. Francezii nu prea au gustat insa posterele asa ca s-au plans ca sunt prea explicite, vulgare si misogine.
 

Posterul pe care actorul Jean Dujardin apare intr-o scena de sex alaturi de o femeie avea tagline-ul "Sunt intr-o intalnire" in timp ce al doilea afis cu actorul Gilles Lellouche aflat si el intr-o ipostaza sexuala avea mesajul: "Iubito, mi se taie semnalul, intru intr-un tunel". Revista franceza L'Express a lasat de inteles ca posterele i-ar putea distruge sansele la un Oscar lui Jean Dujardin pentru ca America nu uita si nu iarta astfel de scandaluri de imagine.


Jean Dujardin a starnit o adevarata furtuna toamna trecuta in Statele Unite unde a atras atentia tuturor de la fani la producatori si criticii de film cu un rol in care se bazeaza mai mult pe forta expresiva a gesturilor, mimicii si a dansului - cel din The Artist . Revista Time a numit  The Artist filmul anului 2011: pelicula a strans 10 nominalizari la Oscar.  Jean Dujardin este in cursa cu George Clooney ,( The Descendants ), Gary Oldman (Tinker Tailor Soldier Spy),Brad Pitt ( Moneyball) pentru o statueta la categoria cel mai bun actor in rol principal.


Jean Dujardin are sanse mari sa devina primul actor francez  premiat cu un Oscar pentru cea mai buna interpretare masculina, anunta extaziata in toamna presa franceza care-l plaseaza pe urmele unei alte actrite franceze ce a luat Hollywoodul cu asalt in ultimii ani - Marion Cotillard.  Le Monde il numeste "cel mai american dintre actorii fracezi" datorita virilitatii sale fizice si a aerului sau detasat si nonsalant.  I-a studiat pe Douglas Fairbanks, Gene Kelly si Vittorio Gassman si a luat lectii de step pentru rolul din  The Artist  care i-a adus la usa sa pe multi producatori americani.



 


Galerie foto


Modifică setările cookies