marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Oscar Isaac va colabora din nou cu regizorul filmului "Ex Machina": povestea noului film SF la care lucreaza cei doi

Actorul de origine guatemaleza Oscar Isaac va lucra din nou sub regia lui Alex Garland, cu care a colaborat deja la aclamatul film 'Ex Machina', la viitorul lungmetraj de science-fiction intitulat 'Annihilation', informeaza site-ul de specialitate The Wrap citat de EFE.

Actorul Oscar Isaac va colabora din nou cu regizorul filmului Ex Machina : povestea noului film SF la care lucreaza cei doi

Alaturi de Isaac figureaza in distributie actritele Natalie Portman si Jennifer Jason Leigh, precum si artista de origine portoricana Gina Rodríguez protagonista filmului 'Jane The Virgin'.

Isaac va fi sotul personajului lui Portman in acest film bazat pe romanul scriitorului american Jeff VanderMeer, care prezinta povestea unei femei biolog si a echipei sale plecate intr-o zona misterioasa si nelocuita.

Isaac si Garland isi reinnoiesc astfel colaborarea dupa 'Ex Machina', primul film al cineastului in care a jucat si actrita suedeza Alicia Vikander, laureata recent cu un Oscar, si care prezenta latura intunecata a unui proiect legat de inteligenta artificiala.

Oscar Isaac este unul dintre actorii emergenti si la moda de la Hollywood, care si-a pus amprenta anul trecut asupra filmului 'Star Wars: The Force Awakens', in al saptelea episod din aceasta serie intergalactica creata de George Lucas.

El a jucat si in miniserialul 'Show Me a Hero', produs de HBO, in care a castigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol de televiziune.

Anul acesta Isaac face parte din distributia unei alte superproductii, 'X-Men: Apocalipsis', iar in 2017 va reveni pe marele ecran intr-un nou episod al filmului 'Star War
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies