marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Owen Wilson a devenit tata

Owen Wilson trebuie sa lucreze la un nou rol, acela de tata. Iubita actorului din „Little Fockers”, Jade Duell, in varsta de 28 de ani, a nascut un baietel, vineri, in Hawaii.

Actorul Owen Wilson a devenit tata

Wilson a tinut secreta sarcina iubitei sale, pana in urma cu o saptamana. O sursa a declarat revistei americane „Us Weekly” ca actorul „a fost foarte incantat si implicat in procesul sarcinii”.

In varsta de 42 de ani, actorul (printre ale carui foste iubite se afla Kate Hudson si Sheryl Crow) a devenit pentru prima oara tata. „A cautat informatii si a invatat cat de mult a putut”, a declarat sursa citata anterior. De asemenea, „este foarte implicat si pune o multime de intrebari pentru a sti ce se intampla in fiecare moment”.

Desi Wilson inca nu a cerut-o in casatorie pe iubita sa, vedeta a povestit jurnalistilor de la „Us Weekly” cum si-a dat seama ca Duell ar putea fi aleasa. „Cand incetezi sa mai vorbesti despre tine si esti mai dispus sa asculti ce il intereseaza pe celalalt, atunci stii”, a declarat Wilson la premiera din decembrie a filmului „How Do You Know”, in Westwood, California. „Poate chiar esti mai dispus si sa inchiriezi filme precum „Steel Magnolias”. Inainte sa-ti dai seama, ajungi sa te uiti noaptea la „Sleepless in Seattle” si renunti la telecomanda. Totusi, daca luam in considerare aceasta definitie, nu multi barbati pot spune ca au fost indragostiti.”

Owen Wislon a jucat in filme precum "Zoolander Manechinul", "O familie geniala/ The Royal Tenenbaums", "Spargatorii de nunti/ The Wedding Crashers" si recent in "O familie de cosmar/ Little Fockers".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies