marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Patrick Dempsey ar putea reveni in serialul Anatomia lui Grey

Actorul Patrick Dempsey ar putea reveni in sezonul al 12-lea din serialul Anatomia lui Grey, desi personajul interpretat de el, medicul Derek Shepherd, a murit in sezonul precedent al filmului, scrie marti 20minutes.ch.

Actorul Patrick Dempsey ar putea reveni in serialul Anatomia lui Grey

In noiembrie 2015, Shonda Rhimes, scenarista si producatoarea serialului, a marturisit ca si-a "ucis" unele personaje pentru ca nu ii placeau artistii care le intruchipau. Multi telespectatori s-au gandit atunci la Patrick Dempsey.

 

Personajul sau, neurochirurgul Shepherd, a murit in sezonul al 11-lea intr-un accident de masina, dar, cu toate acestea, exista metode prin care vedeta sa revina in serial, cum ar fi flashback-urile prin care sotia lui din film, Meredith, se gandeste cu nostalgie la momentele frumoase traite alaturi de el. De asemenea, ar putea fi introdus un personaj care sa semene ca doua picaturi de apa cu Derek si care ar putea fi fratele sau sau un var. In fond, Shonda Rhimes nu a dus niciodata lipsa de idei.

 

Cel mai greu ar fi totusi ca actorul sa fie convins sa revina, avand in vedere ca, intr-un interviu din Entertainment Weekly, el si-a exprimat bucuria de a nu-l mai interpreta pe doctor. "Sunt foarte multumit ca am trecut la un nou capitol", a spus el atunci. In prezent, Patrick Dempsey participa la realizarea celui de-al treilea film din "Bridget Jones"


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies