marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul revelatie de la Hollywood: dormea la metrou si traia cu 3 $ pe zi, acum anunta 2 blockbustere pentru anul viitor

Numit de presa americana starul revelatie din 2012, actorul de 30 de ani, Taylor Kitsch pregateste doua blockbustere pentru anul viitor. Viata si evolutia sa au starnit interesul presei americane, uimite de ascensiunea canadianului care acum 10 ani dormea la metrou si pe strazile din New York.

Actorul revelatie de la Hollywood: dormea la metrou si traia cu 3 $ pe zi, acum anunta 2 blockbustere pentru anul viitor

Cunoscut americanilor din serialul Friday Night Lights ( 2006) unde joaca rolul unui un jucator de fotbal bad boy, Taylor Kitsch a reusit sa puna mana pe un rol fantastic intr-un film pe care cei de la Disney vor sa-l transforme intr-o mega franciza in stilul Piratilor din Caraibe, SF-ul John Carter , regizat de Andrew Stanton.

Tanarul de 30 de ani a intrat in atentia Hollywoodului in 2009 cand i-a cucerit pe fanii seriei X-Men cu rolul lui Gambit din X-Men Origins: Wolverine. La 21 de ani dormea pe strazi si la metroul din New York dupa ce a fost pacalit de o agentie de modelling, iar in acest an a fost numit de Hollywood Repoter alaturi de Chris Pine, Sam Worthington, Shia LaBeouf si Chris Hemsworth in randul viitorilor actori de prima mana de la Hollywood.


6 filme tari de vazut la cinema in acest weekend!

In 2012,  va lansa doua super productii cu bugete gigantice. In primul  interpreteaza rolul unui super erou extrem de iubit in America - John Carter ( buget de 250 de milioane $) si apare alaturi de  Lynn Collins si Willem Dafoe. Filmul se va lansa pe 9 martie 2012. Iar in al doilea Battleship  (buget de 200 de milioane de $) apare in rol principal alaturi de Liam Neeson, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard si Rihanna. Filmul este inspirat de clasicul joc Battleship creat de Hasbro si se va lansa in cinematografe pe 12 mai 2012.

Taylor Kitsch s-a nascut in Kelowna, British Columbia pe 8 aprilie 1981 si a crescut in Vancouver. Face parte alaturi alaturi de Ryan Gosling si Ryan Reynolds din valul de actori canadieni care face senzatie la Hollywood. A inceput sa fie interesat de actorie in 2002 cand a inceput sa ia cursuri alaturi de Sheila Grey. La nu mai putin de un an primea primul sau rol intr-un film alaturi Samuel L. Jackson in  "Snake on a plane" ( lansat in 2006).

In adolecenta visa la  o cariera de jucator profesionist de hochei, pana cand o lovitura la genunchi a pus capat acestei optiuni. S-a mutat la New York in 2002 in urma unei oferte facute de IMG pentru a urma o cariera de fotomodel. Agentia insa l-a pacalit ca-i asigura o locuinta, asa ca Taylor a petrecut cateva saptamani dormind pe strazi si la metrou.

"Am decis sa vin la New York dupa ce am primit un contract de modelling si am fost anuntat ca voi primi un apartament. Insa cand am ajuns acolo nu mai era loc pentru mine. Am dormit la metrou o perioada. Dupa aia am locuit intr-un apartament fara electricitate si am trait cu 3 dolari pe zi" a dezvaluit Taylor Kitsch.

A lucrat ca antrenor personal si nutritionist pentru a-si plati cursurile de actorie. Rolul din filmul "The Covenant" aparut in 2006 a fost unul deschizator de drumuri. In februarie 2008 a obtinut rolul lui Gambit in "X-Men Orgins:Wolverine, iar in 2009 a fost ales pentru a interpreta rolul lui Kevin Carter in filmul "The Bang Bang Club".

Serialul extrem de apreciat al celor de la NBC- Friday Night Lights ( 2006) a fost cel care l-a ridicat la statutul de vedeta. Actorul a primit recenzii bune din partea criticilor iar producatorul serialului l-a numit pe Taylor "un amestec ireal de talent si sex appeal".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies