marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita care a captivat imaginatia unei generatii intregi in American Beauty: Mena Suvari a stralucit pe covorul rosu cu o aparitie de neuitat

Devenita celebra datorita rolurilor din American Beauty si a seriei American Pie, Mena Suvari ramane una dintre actritele care impresioneaza prin stil si rafinament.

Actrita care a captivat imaginatia unei generatii intregi in American Beauty: Mena Suvari a stralucit pe covorul rosu cu o aparitie de neuitat

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 30 de imagini cu Mena Suvari


 

Frumoasa actrita (34 de ani) a fost in centrul atentiei la un celebrul eveniment Hous of Blues, din West Hollywood. Imbracata intr-o rochie neagra pe care a accesorizat-o cu pantofi si plic de aceeasi culoare, Mena a dat dovada de bun gust. Alaturi de actrita, la eveniment a fost prezent si Ewan McGregor.


Actrita a marturisit ca se afla intr-o etapa in care isi doreste sa-si imbunatateasca stilul vestimentar, iar acest lucru a fost cat se poate de vizibil datorita alegerii pe care a facut-o pentru aceasta aparitie. La 13 ani de la American Beauty, castigator a 5 premii Oscar si considerat printre cele mai bune filme create vreodata, Mena Suvari demonstreaza ca inca nu si-a pierdut farmecul. Frumusetea ei deosebita era motivul principal pentru care personajul lui Kevin Spacey din American Beauty dezvolta o pasiune obsesiva pentru ea.

"Imi plac hainele clasice, cele care nu isi pierd valoarea in timp. Vreau sa ma mentin intr-un stil clasic si totusi sofisticat. Am ajuns la finalul perioadei in care sa vanez tot ceea ce este diferit si neobisnuit", a declarat aceasta pentru revista People.


Nascuta pe 13 februarie 1979, Mena Suvari si-a facut debutul in cinematografie in 1993, insa cele mai importante succese le-a obtinut spre finalul anilor '90, odata cu rolurile din American Beauty (1999), American Pie (1999), American Pie 2 (2001), American Reunion (2012).

 

 

Pentru anul viitor, actrita care a fost desemnata trei ani la rand cea mai patriotica vedeta datorita numelor filmelor in care a jucat, pregateste un nou proiect, Last Stop, alaturi de Robert Picardo, Brian Austin Green si Joanne Kelly.
 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies