marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita care a fost un model pentru adolescentii din America in serialul Fetele Gilmore: Alexis Bledel, de la o tanara inocenta la o femeie seducatoare in Mad Men

Alexis Bledel devenea cunoscuta la 19 ani cu serialul Fetele Gilmore/Gilmore Girls, in rolul lui Rory. Serialul a propulsat-o  in randul celor mai populare actrite din televiziune, dar si la stadiul de model pentru tinerele adolescente americane. Intre timp, actrita a demonstrat ca s-a maturizat si i-a uimit pe fani cu o aparitie de neuitat in celebrul serial Mad Men.

Actrita care a fost un model pentru adolescentii din America in serialul Fetele Gilmore: Alexis Bledel, de la o tanara inocenta la o femeie seducatoare in Mad Men

 

GALERIE FOTO 20 de imagini din viata actritei Alexis Bledel

 

 

La 5 ani de la incheierea serialului Fetele Gilmore, Alexis Bledel a avut o aparitie incendiara anul trecut in serialul Mad Men, unul dintre cele mai populare show-uri ale momentului in SUA.
 


La 31 de ani, Alexis Bledel a lasat in spate imaginea de fata inocenta si timida si a aprins imaginatia fanilor ei cu o scena seducatoare.Cea mai importanta aparitie a ei din ultima vreme a fost anul trecut, in Mad Men. Aceasta a jucat rolul lui Beth, o sotie deprimata si infidela, care traieste o aventura pasionala cu personajul Pete Campbell, interpretat de Vincent Kartheiser. Intr-un adin scene Alexis Bledel apare imbracata doar cu o haina de blana descheiata si un colier de perle, lasand la vedere aproape tot. 

Mai mult, se pare ca s-a infiripat o poveste de dragoste reala intre cei doi actori, pe platourile de filmare. Alexis si Vincent au aparut pentru prima data in ipostaza de cuplu in urma cu cateva luni in New York, la o expozitie foto a celebrei fotografe Annie Leibovitz.


Alexis a fost atrasa de rolul din Mad Men pentru ca aceasta considera ca personajul ei, Beth, este "unul plin de mister, dar si conflictual. Nu este nebuna sau isterica, asa cum o considera Pete, ci mai mult depresiva". Rolul din Mad Men este mult mai complex si sumbru fata de personajul ei din Fetele Gilmore, cu care a devenit celebra: "Toti avem momente cumplit de triste in viata noastra. Beth nu este genul de persoana careia sa ii fie frica sa isi exploreze aceasta latura si incearca sa discute probleme cu Pete.".

Alexis si-a descris avand numai cuvinte de lauda la adresa colegului de platou Vincent Kartheiser: "Este foarte simpatic si vesel, aduce foarte multe energie la filmari. Este total opus lui Pete, personajul sau" a spus actrita pentru HuffingtonPost.


 

Alexis Bledel in serialul Mad Men

Mai mult, se pare ca Vincent a ajutat-o sa treaca mai usor peste scenele de sex din Mad Men: "Am fost foarte emotionata, iar el a osbervat. A incercat sa ma faca sa ma simt confortabil tot timpul s-a purtat foarte frumos" a mai spus aceasta.

Personajele Lorelai si Rory Gilmore au aparut pe micile ecrane in anul 2000. Lauren Graham a interpretat rolul unei mame singure, frumoasa si tanara, in timp ce Alexis Bledel a interpretat rolul lui Rory, fiica lui Lorelai, o fata foarte timida si extrem de inteligenta.
 

 

 

Alexis Bledel si Lauren Graham in 2003



 

Serialul a fost bazat pe relatia deosebit de puternica a celor doua, acestea impartasindu-si totul. Un alt subiect urmarit pe parcursul serialului a fost relatia incordata dintre Lorelai si parintii ei. Lauren Graham, cea care a intepretat-o pe Lorelai in serial, a fost nominalizata la Globul de Aur, in 2002, pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama.

 

Alexis Bledel si Lauren Graham in 2005

Serialul Fetele Gilmore/Gilmore Girls s-a lansat in 2000 si s-a incheiat in 2007, dupa 7 sezoane. Serialul a fost inclus de revista Entertainment Weekly in topul celor mai bun 100 de show-uri din toate timpurile, in 2007. “Fetele Gilmore” a fost conceput de Amy Sherman-Palladino si Daniel Palladino, care au produs acest serial in primele sase sezoane. Din distributia serialului au mai facut parte Kelly Bishop (Emily Gilmore), Edward Herrmann (Richard Gilmore), Scott Patterson (Luke Danes), Milo Ventimiglia (Jess), Melissa McCarthy (Sookie), Keiko Agena (Lane), Jared Padalecki (Dean).

 

Alexis Bledel a mai avut roluri si in Sin City (2005) , The Sisterhood of the Traveling Pants (2005),  Pride and Prejudice (2004), The Conspirator (2010).

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies