marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita care ii tinea pe romani lipiti de televizor dupa Revolutie. Nano Agnese dupa 20 de ani de la serialul Edera

In anii '90 toate femeile din Romania erau cucerite de povestea emotionanta din spatele seriei italiene Edera, prima telenovela produsa in intregime de italieni si cu un succes nebun in Europa.

Actrita care ii tinea pe romani lipiti de televizor dupa Revolutie. Nano Agnese dupa 20 de ani de la serialul Edera

Pentru cei care nu au putut uita minunata coloana sonora semnata de Amedeo Minghi - "I ricordi del cuore", aventurile actritei Agnese Nano  interpreta Ederei ajunsa acum la 47 de ani au creat unul din primele seriale care i-a tinut pe romani lipiti de televizoare dupa revolutie.


Serialul creat in 1992, in care actrita italianca Agnese Nano juca rolul unei tinere abandonata de parinti si a carei legatura cu trecutul este un medalion in forma unei frunze de iedera a facut extrem de populare in Romania cartile autoarei Angelica Montemaggiore ce urmareau aceeasi poveste. Edera ajunge sa-si gaseasca tatal dupa 20 de ani insa nu fara a trece prin multe suferinte.

Top 5 filme pe care e obligatoriu sa le vezi in aceasta iarna


Alaturi de actorul Vanni Corbellini barbatul de care Edera se indragosteste in serial, Agnese ii cucerea complet pe italieni in urma cu 20 de ani. Nanno Agnese a devenit vedeta in Italia dupa ce a jucat la inceputul carierei in capodopera - Cinema Paradiso scrisa si regizata de Giuseppe Tornatore, pe muzica inconfundabila a lui Ennio Morricone: filmul a castigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film strain si Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film intr-o limba straina, ambele in 1990.


Actrita nascuta in Lazio a mai jucat in seriale italinesti ca La Piovra - celebra Caracatita, "Donna" sau "I liceali". In 2008 a aparut alaturi de John Turturro, John Leguizamo si Derek Luke in drama Miracle at St. Anna.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies